SUPER LEAGUE 2

Διαγόρας - Λεβαδειακός 0-4: Επιβλητικό διπλό στη Ρόδο

Οι παίκτες του Λεβαδειακού πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στον Καραϊσκάκη
Οι παίκτες του Λεβαδειακού πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στον Καραϊσκάκη EUROKINISSI SPORTS

Ο Λεβαδειακός επικράτησε 4-0 του Διαγόρα εκτός έδρας και επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο αγωνιστικές. Δύο γκολ πέτυχε ο Κωστή, από ένα Πολέτο και Θεοχάρης.

Έπειτα από δύο αγωνιστικές μακριά από το τρίποντο, ο Λεβαδειακός πήρε το διπλό επικρατώντας 4-0 του Διαγόρα στη Ρόδο. Με αυτή τη νίκη η ομάδα της Λιβαδειάς έχει συγκεντρώσει 31 πόντους και παραμένει σε τροχιά κορυφής. Από την άλλη, ο Διαγόρας μετράει 26 πόντους και βρίσκεται στην 5η θέση.

Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τα γκολ τους στο τελευταίο κομμάτι του δευτέρου ημιχρόνου. Στο 73' ο Πολέτο σέντραρε στον Κωστή, ο οποίος με πλασέ έγραψε το 0-1.

Στο 83ο λεπτό ο Κωστή βρήκε ξανά δίχτυα, παίρνοντας την κεφαλιά σε ακόμη μία ασίστ του Πολέτο. Αφού μοίρασε δύο ασίστ, ήταν η σειρά του Πολέτο να γράψει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ πετυχαίνοντας γκολ με πλασέ στο 89'. Στο 90+5' ο Θεοχάρης με σούτ έπειτα από ασίστ του Μυτίδη διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Τσέλιος, Σανδραβέλης (88' Νάτσης), Σελινιωτάκης, Κωστούλας, Μανωλάκης, Μασούρας, Αθανασίου (67' Κάκκο), Ντοριβάλ (88' Τσιαντούλας), Λινάρδος (67' Μπαστακός), Σμυρλής, Κονέ.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Στογιάνοβιτς, Μύγας, Λιάγκας, Παναγιώτου, Καραχάλιος, Νίκας (90' Μαρίνος), Κονέ (78' Τζημόπουλος), Νίλι, Πολέτο (90' Θεοχάρης), Συμελίδης (61' Κωστή), Μπιανκόνι (78' Μυτίδης)

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής:

Σάββατο 27 Μαρτίου

Διαγόρας - Λεβαδειακός 0-4

Ξάνθη - Εργοτέλης (14:45)

Κυριακή 28 Μαρτίου

Τρίκαλα - Χανιά (14:00)

Καραϊσκάκης - Απόλλων Λάρισας (14:45)

Δόξα Δράμας - ΟΦ Ιεράπετρςας (15:45)

Ιωνικός - Παναχαϊκή (14:45)

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ