ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: H Μονπελιέ αφήνει τον Μπάρκα και κλείνει Ρούλι από τη Σοθιεδάδ

Argentina goalkeeper Geronimo Rulli leaves the field at the end a group D match of the men's Olympic football tournament at the Rio Olympic Stadium between Portugal and Argentina in Rio De Janeiro, Brazil, Thursday, Aug. 4, 2016. Portugal won 2-0. (AP Photo/Leo Correa)
Argentina goalkeeper Geronimo Rulli leaves the field at the end a group D match of the men's Olympic football tournament at the Rio Olympic Stadium between Portugal and Argentina in Rio De Janeiro, Brazil, Thursday, Aug. 4, 2016. Portugal won 2-0. (AP Photo/Leo Correa) AP PHOTO/LEO CORREA

Η Ρεάλ Σοθιεδάδ ενημέρωσε πως έδωσε ειδική άδεια στον Αργεντινό τερματοφύλακα, Χερόνιμο Ρούλι να ταξιδέψει στο Μονπελιέ προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό της γαλλικής ομάδας.

Η Μονπελιέ σε διάστημα 24ώρων κατέθεσε δυο προτάσεις στην ΑΕΚ για την απόκτηση του Βασίλη Μπάρκα με τη δεύτερη να αγγίζει τα 4.500.000 ευρώ, αλλά τους διοικούντες την Ένωση να ξεκαθαρίζουν πως δεν πρόκειται να τον παραχωρήσουν με λιγότερα από 8.000.000 ευρώ.

Γι' αυτό το λόγο, όπως φαίνεται, η γαλλική ομάδα άφησε την περίπτωση του Έλληνα γκολκίπερ και βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τη Σοθιεδάδ για την απόκτηση του Αργεντινού, Χερόνιμο Ρούλι. Μάλιστα, η ισπανική ομάδα ενημέρωσε πως έδωσε ειδική άδεια στον 27χρονο τερματοφύλακα προκειμένου να ταξιδέψει στο Μονπελιέ και να περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Αν όλα κυλήσουν ομαλά, τότε το deal θα ολοκληρωθεί, με το κόστος της μεταγραφής να ανέρχεται περίπου στα 7.000.000 ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί πως τις τελευταίες ώρες, η Σοθιεδάδ είχε κινηθεί για την απόκτηση του Ρόμπιν Όλσεν από τη Ρόμα, αλλά οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών "κόλλησαν", με αποτέλεσμα οι ιθύνοντες της γαλλικής ομάδας να αναζητήσουν μία άλλη καλή περίπτωση για τα γκολπόστ.

Photo Credits: AP Photo/Leo Correa

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ