ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άγιαξ: Ο Μπλιντ διαγνώστηκε με πρόβλημα στην καρδιά

Ajax's Daley Blind celebrates after Chelsea's goalkeeper Kepa Arrizabalaga scores an own goal during the Champions League, group H, soccer match between Chelsea and Ajax, at Stamford Bridge in London, Tuesday, Nov. 5, 2019. (AP Photo/Ian Walton)
Ajax's Daley Blind celebrates after Chelsea's goalkeeper Kepa Arrizabalaga scores an own goal during the Champions League, group H, soccer match between Chelsea and Ajax, at Stamford Bridge in London, Tuesday, Nov. 5, 2019. (AP Photo/Ian Walton) AP PHOTO/IAN WALTON

Ο Άγιαξ ανακοίνωσε επίσημα πως ο Ντάλεϊ Μπλιντ διαγνώστηκε πρόσφατα με πρόβλημα στην καρδιά του και θα επιστρέψει στις προπονήσεις της ομάδας από τον Ιανουάριο.

Η αδιαθεσία που ένιωσε ο Ντάλεϊ Μπλιντ στο Άγιαξ-Βαλένθια για τον τελευταίο αγώνα της φάσης των ομίλων του Champions League δεν ήταν δυστυχώς κάποιο επιπόλαιο γεγονός αλλά είχε αιτία.

Ο 29χρονος Ολλανδός διεθνής αμυντικός απουσίασε από τα δύο τελευταία επίσημα ματς του Αίαντα και το απόγευμα του Σαββάτου ο σύλλογος του Άμστερνταμ έκανε γνωστό μέσω ανακοίνωσης πως διαγνώστηκε με πρόβλημα στην καρδιά (φλεγμονή των καρδιακών μυών) και θα επιστρέψει στις προπονήσεις της ομάδας τον πρώτο μήνα του 2020.

"Σας ευχαριστώ πολύ για όλα τα μηνύματα αγάπης που μου στείλατε και τα εκτιμώ πολύ. Αισθάνομαι καλά αυτή τη στιγμή. Προσπαθώ να επιστρέψω όσο το δυνατόν συντομότερα", ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Μπλιντ μέσω video που ανέβηκε στον επίσημο λογαριασμό του Άγιαξ στα social media.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ