ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άγιαξ: Ο Μπλιντ ξεπέρασε το πρόβλημα στην καρδιά και μπήκε στην αποστολή

Ajax's Daley Blind celebrates his team victory after the Champions League group H soccer match between Valencia and Ajax, at the Mestalla stadium in Valencia, Wednesday, Oct.2, 2019. (AP Photo/Alberto Saiz)
Ajax's Daley Blind celebrates his team victory after the Champions League group H soccer match between Valencia and Ajax, at the Mestalla stadium in Valencia, Wednesday, Oct.2, 2019. (AP Photo/Alberto Saiz) AP PHOTO/ALBERTO SAIZ

Ο Ντάλεϊ Μπλιντ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Άγιαξ ενάμιση μήνα αφότου διαγνώστηκε με φλεγμονή των καρδιακών μυών και μετράει αντίστροφα για την επιστροφή στη δράση.

Περίπου ενάμιση μήνα αφότου διαγνώστηκε με πρόβλημα στην καρδιά και συγκεκριμένα με φλεγμονή των καρδιακών μυών, ο Ντάλεϊ Μπλιντ επέστρεψε στις προπονήσεις και μετράει αντίστροφα προκειμένου να βρεθεί και πάλι στη διάθεση του Έρικ τεν Χαχ.

Μάλιστα, ο 50χρονος τεχνικός τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για την αναμέτρηση με την Ουτρέχτη για το ολλανδικό πρωτάθλημα και δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Ο 29χρονος αρχηγός του Άγιαξ είχε αισθανθεί αδιαθεσία στον αγώνα με τη Βαλένθια για τους ομίλους του Champions League και χρειάστηκε να μείνει εκτός δράσης για ένα μικρό χρονικό διάστημα, έως ότου υποχωρήσει η φλεγμονή στην καρδιά.

Την εφετινή σεζόν, σε 26 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις, μετράει ένα γκολ και μία ασίστ. Παράλληλα, είναι βασικός μέλος της Ολλανδίας τα τελευταία χρόνια, μετρώντας 68 συμμετοχές και δύο γκολ.

Photo Credits: AP Photo/Alberto Saiz

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ