Ο Σάντσες πλησιάζει στην Ίντερ ως δανεικός και στο πλαίσιο της συμφωνίας συμπεριλαμβάνεται οψιόν αγοράς για τη νέα σεζόν. Εάν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε ο Χιλιανός θα υποστεί μεγάλη μείωση στις αποδοχές του.

Η πορεία του Αλέξις Σάντσες στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δείχνει να τελειώνει καθώς η Ίντερ αναμένεται να κάνει δικό της τον Χιλιανό ως δανεικό για τον επόμενο ένα χρόνο.

ADVERTISING

Οι δύο ομάδες, πάντως, στη μεταξύ τους συμφωνία αναμένεται να βάλουν και μία οψιόν αγοράς ύψους 20 εκατ. ευρώ. Εάν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε ο Χιλιανός σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου θα αποχαιρετήσει τις "τρελές" απολαβές του στο Ολντ Τράφορντ.

Ο 30χρονος winger έχει συμφωνήσει να παίρνει από την Γιουνάιτεντ 546.000 ευρώ την εβδομάδα.

Η Ίντερ από την άλλη δεν είναι καθόλου διατεθειμένη να προσφέρει στον Σάντσες τέτοια χρήματα και σύμφωνα με αγγλικά και ιταλικά δημοσιεύματα αν ο δανεισμός γίνει κανονική μεταγραφή, ο Αλέξις θα αμείβεται με 164.000 ευρώ την εβδομάδα.

ADVERTISING

Οπότε, έχουμε μείωση 382.000 ευρώ στο εβδομαδιαίο εισόδημα του Χιλιανού ο οποίος από τότε που αποφάσισε ν' αφήσει την Άρσεναλ για χάρη των "κόκκινων διαβόλων" δεν εντυπωσιάζει όπως άλλοτε.