ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανεύρυσμα στο κεφάλι ο Φαν Βόλφσβινκελ, εκτός δράσης για πολλούς μήνες

Utrecht's Ricky van Wolfswinkel during a training session held at Anfield, Liverpool, England, Tuesday Dec. 14, 2010. Utrecht play Liverpool in the first leg of their Europa League soccer match Wednesday. (AP Photo/Tim Hales)
Utrecht's Ricky van Wolfswinkel during a training session held at Anfield, Liverpool, England, Tuesday Dec. 14, 2010. Utrecht play Liverpool in the first leg of their Europa League soccer match Wednesday. (AP Photo/Tim Hales) AP PHOTO/TIM HALES

Ένα χτύπημα που δέχτηκε στον αγώνα κόντρα στην ΛΑΣΚ προκάλεσε ανεύρυσμα στον εγκέφαλο του Ρίκι φαν Βόλφσβινκελ και αναμένεται να μείνει μέχρι και έναν χρόνο εκτός δράσης.

Οι αγώνες κόντρα στην ΛΑΣΚ Λιντς για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League έφεραν τον αποκλεισμό για την Βασιλεία και τον υποβιβασμό της στο Europa League, ωστόσο το πιο άσχημο νέο για την ελβετική ομάδα ήρθε από τον τραυματισμό του Ρίκι φαν Βόλφσβινκελ.

Ο 30χρονος Ολλανδός επιθετικός υπέστη διάσειση στα τελευταία λεπτά του αγώνα ρεβάνς των δύο ομάδων και αποχώρησε λίγο πριν από το φινάλε, για να του γίνουν εξετάσεις στο νοσοκομείο και να ανακαλυφθεί τυχαία ανεύρυσμα στον εγκέφαλό του.

Όπως ανακοίνωσε επίσημα η Βασιλεία, θα αρχίσει μέσα σε λίγες ημέρες να υποβάλλεται σε θεραπεία, κάτι που αναμένεται να τον κρατήσει εκτός γηπέδων για ένα διάστημα από έξι μήνες μέχρι και ένα έτος.

Ο ίδιος αποκάλυψε το ξαφνικό πρόβλημα υγείας που του προέκυψε, μέσα από video, ενώ από την πλευρά της η Βασιλεία ζήτησε μέσω ανακοίνωσης να υπάρξει απόλυτος σεβασμός της ιδιωτικής ζωής του ποδοσφαιριστή μέχρι να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Photo Credits: AP Photo/Tim Hales

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ