ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανησυχία για Πελέ στο Παρίσι, ανέβασε υψηλό πυρετό

Ανησυχία για Πελέ στο Παρίσι, ανέβασε υψηλό πυρετό

Λίγο μετά τη συνάντηση με τον Εμπαπέ στο Παρίσι, ο 78χρονος Πελέ ανέβασε υψηλό πυρετό. Η κατάστασή του δεν είναι απειλητική για τη ζωή του, αντικρουόμενα ρεπορτάζ για το αν εισήχθη ή όχι στο νοσοκομείο.

Λίγες ώρες μετά τη συνάντησή του με τον Γάλλο επιθετικό της Παρί, Κιλιάν Εμπαπέ, ο Πελέ ανέβασε υψηλό πυρετό προκαλώντας έντονη ανησυχία σχετικά με την κατάστασή του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ραδιοφωνικού σταθμού RMC, ο Βραζιλιάνος διεκομίσθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο, αλλά στην πατρίδα του υποστηρίζουν πως κάτι τέτοιο δεν συνέβη και πως τον περιέθαλψαν στο ξενοδοχείο όπου διέμενε.

Το βέβαιο αυτή τη στιγμή είναι πως ο 78χρονος δεν διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του. Υπενθυμίζεται ότι ο θρυλικός Βραζιλιάνος είχε συναντήσει στη Γαλλία τον Εμπαπέ, ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος και με τον νεαρό σταρ της Παρί αντάλλαξε αρκετές φιλοφρονήσεις.

"Νομίζω ότι με ζηλεύει και για αυτό προσπαθεί να με μιμηθεί", δήλωσε αρχικά αστειευόμενος ο Πελέ, για να προσθέσει αναφορικά με τον επιθετικό της Παρί Σεν Ζερμέν: " Το στιλ του, ο τρόπος που παίζει, είναι λάτιν. Θα τολμούσα να πω ότι θυμίζει Βραζιλιάνο. Είναι κρίμα που δεν έχει παίξει με την Σάντος. Δεν είναι όμως ποτέ αργά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ