ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άνοιξε η όρεξη με Μαραντόνα, πάει για Τέβες η Χιμνάσια

Boca Juniors' Carlos Tevez reacts during their Argentine first division soccer game against River Plate in Buenos Aires, Argentina, Sunday, Sept. 1, 2019. (AP Photo/Natacha Pisarenko)
Boca Juniors' Carlos Tevez reacts during their Argentine first division soccer game against River Plate in Buenos Aires, Argentina, Sunday, Sept. 1, 2019. (AP Photo/Natacha Pisarenko) AP PHOTO/NATACHA PISARENKO

Μετά την πρόσληψη του Ντιέγκο Μαραντόνα για την άκρη του πάγκου της, η Χιμνάσια Λα Πλάτα θέλει να κάνει νέο "μπαμ", αυτή τη φορά με την απόκτηση του Τέβες από την Μπόκα Τζούνιορς!

Η συμφωνία με τον Ντιέγκο Μαραντόνα έφερε έκρηξη ενθουσιασμού στους φίλους της Χιμνάσια Λα Πλάτα και αυτό φάνηκε στην πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα, με πλήθος κόσμου να δημιουργεί εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στο γήπεδο για αποδώσει τιμές στον "Πίμπε Ντ'Όρο".

Φαίνεται πάντως ότι η διοίκηση του αργεντίνικου συλλόγου δεν είναι διατεθειμένη να σταματήσει εδώ τις ευχάριστες εκπλήξεις προς το κοινό της, καθώς ο επόμενος μεγάλος στόχος είναι ο Κάρλος Τέβες!

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η έγκυρη αργεντίνικη ιστοσελίδα Tyc Spors "Οι άνθρωποι της ομάδας περιμένουν με μεγάλο ενδιαφέρον το αποτέλεσμα της μάχης μεταξύ της Μπόκα Τζούνιορς και της Ρίβερ Πλέιτ στα ημιτελικά του Copa Libertadores.

Σε περίπτωση που οι χενέιζες βγουν χαμένοι από αυτή τη διπλή μάχη, η Χιμνάσια θα πάει να κάνει κίνηση για την απόκτηση του Τέβες".

Το ίδιο μέσο υπογραμμίζει πως ο πρώην στράικερ των Μάντσεστερ Σίτι και Γιουβέντους δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Μπόκα ως τον Δεκέμβριο, με τους ανθρώπους της Χιμνάσια να ευελπιστούν πως ο "Απάτσε" δεν θα το ανανεώσει για να συμφωνήσει μαζί τους για το δεύτερο μισό της σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ