ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αργεντινή: Χωρίς Μέσι και γκολ, 0-0 με τη Χιλή

Argentina's Lautaro Martinez, center, is defended by Chile's Paulo Diaz during the first half of an international friendly soccer match Thursday, Sept. 5, 2019, in Los Angeles. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez)
Argentina's Lautaro Martinez, center, is defended by Chile's Paulo Diaz during the first half of an international friendly soccer match Thursday, Sept. 5, 2019, in Los Angeles. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez) AP

Χωρίς τον τιμωρημένο Λιονέλ Μέσι, η Αργεντινή έμεινε στο 0-0 στο φιλικό του Λος Άντζελες με τη Χιλή, οι παίκτες της οποίας δεν απέφυγαν τα σκληρά μαρκαρίσματα με αποκορύφωμα τον τραυματισμό του Λο Τσέλσο (VIDEO)

Η εθνική Αργεντινής αναμετρήθηκε με την αντίστοιχη της Χιλής σε φιλική αναμέτρηση στο Λος Άντζελες, ωστόσο αλμπισελέστε και ρόχα δεν κατάφεραν να σκοράρουν.

Ο Λιονέλ Σκαλόνι δεν είχε στη διάθεση του, τους Λιονέλ Μέσι ( τιμωρημένος για την αποβολή και τις δηλώσεις του κατά της ομοσπονδίας της Νοτίου Αμερικής και της επιρροής της στη διαιτησία του Κόπα Αμέρικα 2019), Φράνκο Αρμάνι (νιώθει ενοχλήσεις κι έμεινε εκτός για προληπτικούς λόγους), Χουάν Φόιτ (τραυματίας), ενώ δεν κλήθηκε ο Σέρχιο Αγκουέρο της Μάντσεστερ Σίτι (δεν διατηρούν καλές σχέσεις).

Έτσι κράτησε τον Λαουτάρο Μαρτίνες στην κορυφή κι έβαλε δίπλα τους Πάουλο Ντιμπάλα και Κορέα. Το θέαμα στο ματς ήταν κακό, ενώ ακόμη χειρότερο έγινε από τα σκληρά μαρκαρίσματα των παικτών της Χιλής.

Ένα εξ αυτών - του Αράνγκις στον Λο Τσέλσο - είχε ως αποτέλεσμα ν' αποχωρήσει τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο ο μέσος της Τότεναμ. Δεν φαίνεται ωστόσο ότι είναι κάτι τόσο σημαντικό, ώστε να τον αφήσει εκτός από το ματς με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο των ομίλων του Champions League. Ο Ντιμπάλα ήταν δραστήριος, προσπάθησε να υποδυθεί το ρόλο του Μέσι, αλλά ο Λαουτάρο Μαρτίνες ήταν αυτός που απείλησε περισσότερο την εστία του Κλαούντιο Μπράβο.

Photo credits: AP Photo/Marcio Jose Sanchez

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ