ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αργεντινός ποδοσφαιριστής έχασε τη ζωή του πέφτοντας από τον έκτο όροφο

Αργεντινός ποδοσφαιριστής έχασε τη ζωή του πέφτοντας από τον έκτο όροφο

Η παρουσία του σε ένα πάρτι αποδείχτηκε μοιραία για τον Εσεκιέλ Εσπερόν, με τον 23χρονο ποδοσφαιριστή να βρίσκει τραγικό θάνατο πέφτοντας από τον έκτο όροφο πολυκατοικίας στο Μπουένος Άιρες.

Το νήμα της ζωής κόπηκε πρόωρα για τον Εσεκιέλ Εσπερόν τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής κατά τη διάρκεια ενός πάρτι, με τον 23χρονο Αργεντινό ποδοσφαιριστή να πέφτει από τον έκτο όροφο πολυκατοικίας και να βρίσκει τραγικό τέλος παρά την άμεση διακομιδή του σε κοντινό νοσοκομείο (Zubizarreta Hospital).

Σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες, το κακό συνέβη όταν ο παίκτης έγειρε επικίνδυνα στο μπαλκόνι του έκτου ορόφου, με την αστυνομία να έχει αρχίσει την έρευνα για να διαπιστώσει τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος αλλά να τονίζει πως οι πρώτες ενδείξεις δεν παραπέμπουν σε θάνατο που προήλθε από κάποια εγκληματική ενέργεια.

Ο Εσπερόν είχε αρχίσει την επαγγελματική του καριέρα στην αργεντίνικη πρωτεύουσα με τη φανέλα της All Boys, ενώ η συνέχεια τον βρήκε να μετακομίζει στο Πόρτο Αλέγκρε της Βραζιλίας για λογαριασμό της Ιντερνασιονάλ.

Έναν χρόνο αργότερα την άφησε για χάρη της Γκρέμιο, που με τη σειρά της τον παραχώρησε με τη μορφή δανεισμού στην μεξικανική Ατλάντε.

Στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του, οι σύλλογοι τους οποίους υπηρέτησε τον αποχαιρέτησαν με ποσταρίσματα στα social media, ενώ ο στενός του φίλος, Αλέξις ΜακΆλιστερ (παίζει στην Μπόκα Τζούνιορς ως δανεικός από την Μπράιτον) έγραψε στο Instagram:

"Σήμερα οι αγαπημένοι σου έχουν έναν ακόμα άγγελο στον παράδεισο. Θα σε θυμόμαστε για πάντα".

Αργεντινός ποδοσφαιριστής έχασε τη ζωή του πέφτοντας από τον έκτο όροφο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ