ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ατλέτικο: Η Ντόρτμουντ ζητάει 40 εκατ. ευρώ για τον Πάκο Αλκάθερ

Dortmund's Paco Alcacer celebrates after scoring during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and FC Augsburg in Dortmund, Germany, Saturday, Oct. 6, 2018. (AP Photo/Martin Meissner)
Dortmund's Paco Alcacer celebrates after scoring during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and FC Augsburg in Dortmund, Germany, Saturday, Oct. 6, 2018. (AP Photo/Martin Meissner) AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Marca", η Ντόρτμουντ ζητάει 40.000.000 ευρώ από την Ατλέτικο για την παραχώρηση του Πάκο Αλκάθερ, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει την εναλλακτική λύση πίσω από τον Έρλινγκ Χάαλαντ.

Η Ντόρτμουντ έκανε το "μπαμ" του Ιανουαρίου με την απόκτηση του Έρλινγκ Χάαλαντ από τη Ζάλτσμπουργκ αντί 20.000.000 ευρώ. Ο Νορβηγός επιθετικός θεωρείται το "next big thing" του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, με κορυφαίες ομάδες να κινούνται δυναμικά για την απόκτησή του, αλλά τους Βεστφαλούς να κάνουν το "κόλπο γκρόσο".

Η συγκεκριμένη εξέλιξη αναμένεται να έχει επιπτώσεις και στο χρόνο συμμετοχής του Πάκο Αλκάθερ, καθώς ο Χάαλαντ πρόκειται να αποτελέσει την αιχμή του δόρατος. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της " Marca", ενδιαφέρον για τον Ισπανό φορ έχει δείξει η Ατλέτικο, αλλά οι Βεστφαλοί δεν συζητούν το ενδεχόμενο παραχώρησής του με λιγότερα από 40.000.000 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ντόρτμουντ απέκτησε 21.000.000 ευρώ τον Αλκάθερ από την Μπαρτσελόνα, ενώ τη φετινή σεζόν σε 15 συμμετοχές έχει επτά γκολ και δύο ασίστ, αγωνιζόμενος κυρίως ως αλλαγή, αφού οι Μάρκο Ρόις και Μάριο Γκέτσε ήταν οι δύο "εκλεκτοί" για την κορυφή της επίθεσης.

Photo Credits: AP Photo/Martin Meissner

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ