ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ατλέτικο: Θέλει Βέρνερ για διάδοχο του Ντιέγκο Κόστα

Leipzig's Timo Werner celebrates after scoring during the Bundesliga soccer match between Hertha BSC Berlin and RB Leipzig in Berlin, Germany, Saturday, Nov. 9, 2019. (Soeren Stache/dpa via AP)
Leipzig's Timo Werner celebrates after scoring during the Bundesliga soccer match between Hertha BSC Berlin and RB Leipzig in Berlin, Germany, Saturday, Nov. 9, 2019. (Soeren Stache/dpa via AP) SOEREN STACHE/DPA VIA AP

Η Ατλέτικο κινείται για την απόκτηση του Τίμο Βέρνερ, με τον Γερμανό να διαδέχεται τον Ντιέγκο Κόστα, ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει είτε τον Ιανουάριο είτε το καλοκαίρι από τους "ροχιμπλάνκος".

Στο πρόσωπο του Τίμο Βέρνερ φαίνεται πως έχουν βρει οι διοικούντες την Ατλέτικο τον ιδανικό διάδοχο του Ντιέγκο Κόστα στην κορυφή της επίθεσης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ραδιοφωνικού σταθμού " Cadena Cope", ο Γερμανός επιθετικός, που πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη Λειψία μέχρι το καλοκαίρι του 2023, αποτελεί το βασικό στόχο των "ροχιμπλάνκος" σε περίπτωση που ο Ντιέγκο Κόστα αποχωρήσει είτε κατά τη χειμερινή είτε κατά τη θερινή μεταγραφική περίοδο.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως η μεταγραφή του Βέρνερ δεν πρόκειται να κοστίσει λιγότερα από 60.000.000 ευρώ, ενώ τα πάντα πρόκειται να ξεκαθαρίσουν το προσεχές διάστημα, αφού ο Ντιέγκο Κόστα, που είναι αυτή την περίοδο τραυματίας, έχει ήδη προσφορές από ομάδες του Κατάρ και της Κίνας για να συνεχίσει την καριέρα του. Την εφετινή σεζόν, ο 23χρονος φορ έχει 17 γκολ και 9 ασίστ σε 20 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη Λειψία.

Photo Credits: Soeren Stache/dpa via AP

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ