ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δύο γκολ σε δύο λεπτα ο Μέσι στην πεντάρα της Αργεντινής

Argentina's Lionel Messi, left, celebrates after scoring the team's first goal with teammate Matías Suarez during a friendly soccer match against Nicaragua in San Juan, Argentina, Friday, June 7, 2019. (AP Photo/Nicolás Aguilera)
Argentina's Lionel Messi, left, celebrates after scoring the team's first goal with teammate Matías Suarez during a friendly soccer match against Nicaragua in San Juan, Argentina, Friday, June 7, 2019. (AP Photo/Nicolás Aguilera) AP PHOTO/NICOLAS AGUILERA

Με τον Λιονέλ Μέσι να σκοράρει δις στα 45 λεπτά που αγωνίστηκε, η Αργεντινή επιβλήθηκε 5-1 της Νικαράγουας στο τελευταίο της παιχνίδι πριν από την έναρξη του Copa America (VIDEO).

Ένα ευχάριστο ποδοσφαιρικό βράδυ Παρασκευής προσέφερε τους οπαδούς της που γέμισαν το "Estadio San Juan del Bicentenario" η εθνική Αργεντινής, με την ομάδα του Λιονέλ Σκαλόνι να επικρατεί με σκορ 5-1 της Νικαράγουας σε φιλική αναμέτρηση, που έγινε μία εβδομάδα ακριβώς πριν από την έναρξη του Copa America.

O Λιονέλ Μέσι αγωνίστηκε μόνο στο πρώτο 45λεπτο του αγώνα, ωστόσο του ήταν αρκετό αυτό το διάστημα για να βάλει τις βάσεις για τη νίκη της "αλμπισελέστε" πετυχαίνοντας τα δύο της πρώτα τέρματα και μάλιστα σε ισάριθμα λεπτά.

Στο 37' χόρεψε όλη σχεδόν την αντίπαλη άμυνα πριν κάνει το 1-0 με συρτό αριστερό πλασέ ενώ ένα λεπτό αργότερα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με κοντινό σουτ μετά από ασταθή επέμβαση του γκολκίπερ της Νικαράγουας σε προσπάθεια του Αγκουέρο, για να φτάσει έτσι ο "Pulga" τα 67 γκολ με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Argentina's player Lionel Messi, right, fights for the ball with Nicaragua's player Marlon Lopez, center, during a friendly soccer match in San Juan, Argentina, Friday, June 7, 2019.(AP Photo/Nicolás Aguilera)
Argentina's player Lionel Messi, right, fights for the ball with Nicaragua's player Marlon Lopez, center, during a friendly soccer match in San Juan, Argentina, Friday, June 7, 2019.(AP Photo/Nicolás Aguilera) AP PHOTO/NICOLAS AGUILERA

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες μπήκε ως αλλαγή με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και έφτασε το σκορ στο επίπεδο του 4-0 πετυχαίνοντας δύο γκολ, στο 63' και στο 73', ο Ρομπέρτο Περέιρα έκανε πέντε τα γκολ της "αλμπισελέστε" στο 81', ενώ το γκολ της τιμής για την Νικαράγουα σημειώθηκε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων από τον Μπαρέρα.

Αυτό ήταν και το τελευταίο ματς που έδωσε η δις παγκόσμια πρωταθλήτρια πριν από την έναρξη του Copa America, με την ομάδα του Σκαλόνι να κάνει πρεμιέρα στη διοργάνωση (φιλοξενείται φέτος στην Βραζιλία) το ερχόμενο Σάββατο (15/6) με αντίπαλο την Κολομβία στο Σαλβαδόρ.

Η σύνθεση της Αργεντινής: Αρμάνι, Σαράβια, Φόιτ (73' Φούνες Μόρι), Οταμέντι, Ακούνια (62' Ντε Πάουλ), Ροντρίγκες (56' Ταγλιαφίκο), Παρέδες, Λο Σέλσο, Μέσι (46' Ντιμπάλα), Ματίας Σουάρες (57' Περέιρα), Αγκουέρο (46' Λαουτάρο Μαρτίνες)

Photo Credits: AP Photo/Nicolás Aguilera

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ