ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ελεύθερος από την Χάποελ Μπερ Σεβά ο Πέκχαρτ

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τόμας Πέκχαρτ έλυσε στην διάρκεια της Δευτέρας το συμβόλαιο του με την Χάποελ Μπερ Σεβά και είναι ελεύθερος να πάει σε όποια ομάδα επιθυμεί ενώ ο Τσέχος φορ δεδομένα είχε προταθεί στον Παναθηναϊκό.

Ο Τόμας Πέκχαρτ κυκλοφορεί πλέον ελεύθερος στην αγορά καθώς την Δευτέρα ήρθε σε συμφωνία με την Χάποελ Μπερ Σεβά για τη λύση του συμβολαίου του.

Ο 29χρονος Τσέχος φορ ο οποίος έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν στην Ελλάδα δεδομένα είχε προταθεί πριν είκοσι μέρες στο τριφύλλι και ήταν στη λίστα του Παναθηναϊκού.

Μόνο που τότε δεν είχε εξασφαλίσει την ελευθέρας του κάτι το οποίο έγινε και επίσημα την Δευτέρα με την ανακοίνωση από πλευράς της ομάδας του Ισραήλ.

Ο Πέκχαρτ από τη στιγμή που είναι ελεύθερος αποτελεί μια προσιτή λύση πλέον για τον Παναθηναϊκό και δεν αποκλείεται στο τριφύλλι να συζητήσουν και πάλι μαζί του το ενδεχόμενο της συνεργασίας.

Θα πρέπει βέβαια να τονίσουμε ότι προτεραιότητα του Νταμπίζα ήταν η απόκτηση ενός φορ από την Αγγλία αλλά με τις μέρες να περνάνε τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί. Πόσο μάλλον από τη στιγμή που ο Τσέχος ήταν και ενεργός στην ομάδα του Ισραήλ και όπου πάει μπορεί να προσφέρει άμεσα.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ