ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έλληνες εξωτερικού: Ο τελικός του Χολέμπας και ο μοναχικός Παπασταθόπουλος

Έλληνες εξωτερικού: Ο τελικός του Χολέμπας και ο μοναχικός Παπασταθόπουλος

O Χολέμπας έγραψε ιστορία στο "Γουέμπλεϊ", ο Καρνέζης έτυχε αποθεωτικής κριτικής από την Gazzetta dello Sport και ο Παπασταθόπουλος ήταν λέων αλλά... ένας κόντρα στην Έβερτον. Το Sport24.gr ακτινογραφεί τη δράση των Ελλήνων το περασμένο 4ήμερο στις σημαντικότερες ευρωπαϊκές λίγκες.

Πλούσια ήταν η δράση στην ποδοσφαιρική Ευρώπη το τετραήμερο που μας άφησε, με τους αρκετούς Έλληνες που παίζουν μπάλα εκτός των συνόρων μας να έχουν μπόλικη δουλειά με τις ομάδες τους σε Premier League, FA Cup, La Liga, Serie A, Bundesliga και όχι μόνο...

Πάμε να δούμε την παρουσία 43 εκπροσώπων μας στα σημαντικότερα πρωταθλήματα της Ευρώπης το περασμένο τετραήμερο.

ΑΓΓΛΙΑ

Premier League

Σωκράτης Παπασταθόπουλος (Άρσεναλ): Στο "Γκούντισον Παρκ" η Άρσεναλ έκανε ένα από τα χειρότερα παιχνίδια της τη φετινή σεζόν (είχε μόλις 7 τελικές στην εστία έναντι 23 του αντιπάλου της) και δικαίως ηττήθηκε με 1-0 από την Έβερτον. Μοναδικός διασωθέντας εκτός του σταθερότατου γκολκίπερ Λένο ήταν ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος που είχε πάρα πολλές θετικές επεμβάσεις και καθόλη τη διάρκεια του αγώνα προσπαθούσε να συμμαζέψει τα... ασυμμάζευτα στην άμυνα των "κανονιέρηδων" που έμπαζε από παντού. Αυτό ήταν το έκτο διαδοχικό 90λεπτο στην Premier League για τον διεθνή στόπερ, ο οποίος όμως συμπλήρωσε 10 κίτρινες κάρτες και θα απουσιάσει από τα δύο προσεχή ματς της ομάδας του απέναντι σε Γουότφορντ και Κρίσταλ Πάλας.

Ντίνος Μαυροπάνος (Άρσεναλ): Έμεινε εκτός αποστολής από τον αγώνα με την Έβερτον για την 33η αγωνιστική, με τον νεαρό στόπερ να μετράει συνολικά 11 λεπτά συμμετοχής στη φετινή Premier League, που τα πήρε στο ματς της 3ης Φεβρουαρίου απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι.

Χοσέ Χολέμπας (Γουότφορντ): Μία από τις μεγαλύτερες στιγμές της ποδοσφαιρικής του καριέρας, αν όχι τη μεγαλύτερη, βίωσε το απόγευμα της Κυριακής ο Χοσέ Χολέμπας με τη συμμετοχή του στον ημιτελικό του FA Cup κόντρα στην Γουλβς. Το νοκ-άουτ ματς που διεξήχθη στο "Γουέμπλεϊ" βρήκε την Γουότφορντ να πραγματοποιεί μία εκπληκτική ανατροπή επικρατώντας 3-2 στην παράταση αν και βρέθηκε να χάνει 2-0 στο 62ο λεπτό και πλέον ετοιμάζεται για τον τελικό της 18ης Μαΐου στο ίδιο γήπεδο απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι. Ο Χολέμπας ήταν στο αρχικό σχήμα της ομάδας του Χάβι Γκράθια καλύπτοντας το αριστερό άκρο της άμυνας και έγινε αλλαγή στο όγδοο λεπτό της ημίωρης παράτασης καθώς τραυματίστηκε και δεν μπορούσε να συνεχίσει.

Championship

Δημήτρης Κωνσταντόπουλος (Μίντλεσμπρο): Έμεινε στον πάγκο στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Σουόνσι, που βρήκε την "Μπόρο" να γνωρίζει την ήττα με 3-1 και να παραμένει στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα, τέσσερις πόντους πίσω από την 6η Μπρίστολ Σίτι που κρατάει αυτή τη στιγμή το τελευταίο εισιτήριο για συμμετοχή στα πλέι οφ ανόδου στην Premier League.

ΙΣΠΑΝΙΑ

La Liga

Δημήτρης Σιόβας (Λεγκανές): Τρίτο σερί θετικό αποτέλεσμα στην La Liga για την Λεγκανές αφού μετά τις νίκες επί των Χετάφε και Βαγιαδολίδ, απέσπασε το βαθμό της ισοπαλίας στο "Μεντιτορόθα" απέναντι στην Αλαβές, ισοφαρίζοντας σε 1-1 στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο διεθνής στόπερ αγωνίστηκε για τέταρτο σερί 90λεπτο για την ομάδα της Μαδρίτης (ήταν ο αριστερός στόπερ σε σύστημα με τρεις κεντρικούς αμυντικούς) ενώ είναι εντυπωσιακό πως στις πρώτες 31 αγωνιστικές έχει παίξει από την αρχή μέχρι το φινάλε σε 26 ματς.

ΙΤΑΛΙΑ

Serie A

Κώστας Μανωλάς (Ρόμα): Τα βασικά στόπερ της Εθνικής Ελλάδας βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και η ηγετική παρουσία του Κώστα Μανωλά στο νικηφόρο 1-0 της Ρόμα στο "Λουίτζι Φεράρις" κόντρα στην Σαμπντόρια το αποδεικνύει. Ο 27χρονος ήταν ο δεύτερος καλύτερος παίκτης για την ομάδα του Ρανιέρι μετά τον αρχηγό (και σκόρερ στο 75') Ντε Ρόσι και επάξια κέρδισε τον χαρακτηρισμό "αμυντική κολώνα" από το σύνολο του ιταλικού αθλητικού Τύπου που τον βαθμολόγησε με "7".

Ορέστης Καρνέζης (Νάπολι): Είχε να αγωνιστεί από τις 25 Νοεμβρίου 2018 στο εντός έδρας 0-0 με την Κιέβο Βερόνα και μετά από σχεδόν 4,5 μήνες φόρεσε ξανά τα γάντια του βασικού (έφτασε τις 7 συμμετοχές στη Serie A). Ο Κάρλο Αντσελότι τον εμπιστεύτηκε να υπερασπιστεί την εστία της Νάπολι στο ματς με την Τζένοα για την 31η αγωνιστική και ο Έλληνας γκολκίπερ είχε πολύ παρουσία στο 1-1 απέναντι στους Γενοβέζους. Η "Gazzetta dello Sport" τον αποθέωσε μάλιστα και τον χαρακτήρισε ως τον κορυφαίο του αγώνα από πλευράς Ναπολιτάνων.

Μπάμπης Λυκογιάννης (Κάλιαρι): Έμεινε στον πάγκο στην εντός έδρας νίκη των Σαρδηνών με 2-1 επί της ΣΠΑΛ, αποτέλεσμα που τους διατήρησε στην 12η θέση και στο +9 από τη γραμμή του υποβιβασμού.

Δημήτρης Νικολάου (Έμπολι): Δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στην αναμέτρηση με την Ουντινέζε στο "Φρίουλι", που βρήκε την ομάδα της Τοσκάνης να χάνει με 3-2 αν και ισοφάρισε δύο φορές και να βρίσκεται πλέον στην 17η θέση, στο +1 από τη γραμμή της σωτηρίας.

Serie B

Παναγιώτης Ταχτσίδης (Λέτσε): Βασικός για 13ο διαδοχικό ματς πρωταθλήματος για την Λέτσε, αυτή τη φορά μάλιστα -σε αντίθεση με τα τρία προηγούμενα όπου έγινε αλλαγή- αγωνίστηκε ως το φινάλε στην έδρα της Κρεμονέζε. Το φινάλε ωστόσο ήταν πικρό για τον Έλληνα μέσο και τους συμπαίκτες του αφού γνώρισαν την ήττα με 2-0 και έμειναν τρεις πόντους πίσω από την πρωτοπόρο Μπρέσια ενώ είδαν και την απόστασή τους από την 3η Παλέρμο να μειώνεται στον πόντο με τη νίκη των Σικελών επί της Βερόνα το βράδυ της Δευτέρας.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Bundesliga

Τάσος Δώνης (Στουτγκάρδη): Όχι μόνο ήταν βασικός στον αγώνα της 28ης αγωνιστικής κόντρα στην Νυρεμβέργη αλλά για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν "έγραψε" 90λεπτο σε ματς της Bundesliga. Είχε συμμετοχή στο γκολ που χάρισε το βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του βγάζοντας στο 75' την ασίστ για τον Καμπάκ. Οι Σουηβοί βρίσκονται στην 16η θέση που τους στέλνει σε διπλές μάχες μπαράζ με την 3η της βαθμολογίας της Τσβαϊτελίγκα για μία θέση στην κορυφαία κατηγορία της Γερμανίας τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Παναγιώτης Ρέτσος (Μπάγερ Λεβερκούζεν): Έμεινε εκτός αποστολής από το εντός έδρας ματς με την Λειψία που συνοδεύτηκε με βαριά ήττα με σκορ 4-2. Υποβλήθηκε σε εγχείριση προ δύο μηνών και αναμένεται σύντομα να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των "ασπιρίνων". Μέχρι στιγμής δεν εχει "γράψει" λεπτά συμμετοχής στην Bundesliga παρά μόνο 31 λεπτά παρουσίας στο Europa League.

Κώστας Σταφυλίδης (Άουγκσμπουργκ): Δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Άουγκσμπουργκ για τέταρτο διαδοχικό παιχνίδι, αυτή τη φορά στην εντός έδρας ήττα με 4-0 από την Χόφενχαϊμ που την κράτησε στη 15η θέση του πίνακα.

Στέφανος Καπίνο (Βέρντερ Βρέμης): Έχει ξεπεράσει πλήρως το σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε για μήνες και προσδοκά σύντομα στην πρώτη του συμμετοχή με τη φανέλα της Βέρντερ. Στην εκτός έδρας ισοπαλία με 1-1 κόντρα στην Γκλάντμπαχ βρέθηκε στον πάγκο για ενδέκατο διαδοχικό ματς, με τον βασικό γκολκίπερ της εθνικής Τσεχείας, Γίρι Παβλένκα, να υπερασπίζεται την εστία της ομάδας της Βρέμης.

2nd Bundesliga

Κυριάκος Παπαδόπουλος (Αμβούργο): Μετά από πολλούς μήνες αποχής από τη δράση λόγω σοβαρού τραυματισμού ο Κυριάκος Παπαδόπουλος έκανε για πρώτη φέτος την εμφάνισή του σε αποστολή του Αμβούργου στις 30 Μαρτίου (απέναντι στην Μπόχουμ), ενώ το βράδυ της Δευτέρας ήρθε και η στιγμή να πατήσει χορτάρι. Ο διεθνής στόπερ πήρε φανέλα βασικού στον εντός έδρας αγώνα με το Μαγδεμβούργο και έμεινε ως το φινάλε, με την πρώτη του φετινή συμμετοχή με την ομάδα του γερμανικού Βορρά να μη στέφεται όμως με επιτυχία. Και αυτό γιατί προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι στο 31' αλλά έπεσαν θύμα ανατροπής, με το Μαγδεμβούργο να παίρνει τη νίκη με 2-1 στο 94' και να αφήνει την ομάδα του Κυριάκου Παπαδόπουλου στο -6 από την πρωτοπόρο Κολωνία.

Δημήτρης Διαμαντάκος (Ζανκτ Πάουλι): Στη λίστα των τραυματιών της Ζανκτ Πάουλι (όπως και στο προηγούμενο ματς πρωταθλήματος με την Ντούισμπουργκ), δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για τον εκτός έδρας αγώνα με την Χόλστεϊν Κίελ, όπου η ομάδα του ηττήθηκε με 2-1 και έπεσε στην έκτη θέση της βαθμολογίας, στο -4 από την προνομιούχο 3η θέση που επιτρέπει τη συμμετοχή σε αγώνες μπαράζ με την 16η της Bundesliga για μία θέση στη μεγάλη κατηγορία τη νέα σεζόν.

ΓΑΛΛΙΑ

Ligue 1

Παναγιώτης Βλαχοδήμος (Νιμ): Έμεινε εκτός αποστολής στην εντός έδρας νίκη με 2-1 επί της Καέν. Δεν έχει "γράψει" ακόμα λεπτά συμμετοχής στα 31 ματς που έχει δώσει μέχρι τώρα η ομάδα του στη φετινή Ligue 1, έχοντας μείνει εκτός αποστολής σε 28 και παίρνοντας θέση στον πάγκο των αναπληρωματικών στα άλλα 3.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Primeira Liga

Οδυσσέας Βλαχοδήμος (Μπενφίκα): Βασικός για ένα ακόμα ματς της Μπενφίκα, αυτή τη φορά στο εντυπωσιακό 4-1 στην έδρα της Φεϊρένσε. Ο "Όντι" αγωνίστηκε για όγδοο σερί 90λεπτο ενώ στις 28 πρώτες αγωνιστικές έχει χάσει μόνο λιγα λεπτά ελέω της αποβολής του με απευθείας κόκκινη κάρτα στο φινάλε του πρόσφατου ντέρμπι της Λισσαβώνας (3/2) απέναντι στην Σπόρτινγκ.

Ανδρέας Σάμαρης (Μπενφίκα): Για ενδέκατο σερί ματς πρωταθλήματος ο διεθνής μέσος ήταν στο αρχικό σχήμα της Μπενφίκα και μάλιστα κόντρα στην Φεϊρένσε έμεινε μέχρι το φινάλε, βγάζοντας στο 45+2 την ασίστ στον Αντρέ Αλμέιδα για το δεύτερο γκολ των "αετών" της Λισσαβώνας με το οποίο προηγήθηκαν 2-1 στο ημίχρονο.

Νίκος Ιωαννίδης (Μαρίτιμο): Εξακολουθεί να μην έχει ακόμα "γράψει" λεπτά συμμετοχής στο φετινό πρωτάθλημα. Αυτή τη φορά έμεινε εκτός αποστολής από το εκτός έδρας ματς με την Βιτόρια Σετούμπαλ που βρήκε την Μαρίτιμο να χάνει με 1-0 και να μένει στην 13η θέση, στο +5 από τη γραμμή του υποβιβασμού.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Eredivisie

Κώστας Λάμπρου (Άγιαξ): Έμεινε στον πάγκο (βασικός ο Ονανά) στην εκτός έδρας νίκη του Άγιαξ με 4-1 επί της Βίλεμ, αποτέλεσμα που επέτρεψε στον "Αίαντα" να επιστρέψει στην κορυφή της βαθμολογίας μετά το 3-3 της Αϊντχόφεν στην Φίτεσε, έχοντας μάλιστα καλύτερη διαφορά τερμάτων σε σύγκριση με την PSV.

Λάζαρος Λάμπρου (Φορτούνα Σιτάρντ): Στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Τσβόλε ήταν βασικός για ένατο διαδοχικό ματς της Φορτούνα Σιτάρντ (γνώρισε τη συντριβή με 5-0). Στο 59' και με την ομάδα του να χάνει ήδη με τρία γκολ διαφορά παραχώρησε τη θέση του στον Έσερς.

Παντελής Χατζηδιάκος (Άλκμααρ): Για πρώτη φορά μετά από πέντε μήνες και το ματς με την Βίλεμ την 1η Δεκεμβρίου 2018, ο 22χρονος στόπερ όχι μόνο ήταν στο αρχικό σχήμα της ομάδας του απέναντι στην Ντε Γκράαφτσαπ (1-1 εκτός έδρας) αλλά αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο. Αντίκρισε κίτρινη κάρτα στο 77' ενώ είδε το τρίποντο να γλιστράει από τα χέρια της Άλκμααρ στο 90+1' όταν δέχτηκε το γκολ της ισοφάρισης.

Μάριος Βρουσάι (Βίλεμ): Ο δανεικός από τον Ολυμπιακό επιθετικός ήταν βασικός για πέμπτο διαδοχικό ματς πρωταθλήματος της Βίλεμ, αυτή τη φορά στην εντός έδρας ήττα με 4-1 από τον Άγιαξ. Έμεινε στον αγωνιστικό χώρο μέχρι το 76ο λεπτό όπου παραχώρησε τη θέση του στον Ντανκερλούι.

Βαγγέλης Παυλίδης (Βίλεμ): Βρέθηκε στο αρχικό σχήμα, όπως και ο Βρουσάι, στην αναμέτρηση με τον Άγιαξ, χωρίς να μπορέσει να "πληγώσει" την άμυνα της ομάδας του Τεν Χαγκ με γκολ ή ασίστ. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα αντικαταστάθηκε από τον Σαντίκι.

ΒΕΛΓΙΟ

First Division A

Χάρης Χαρίσης (Κόρτραϊκ): Έμεινε εκτός αποστολής από τον αγώνα πλέι οφ για έξοδο στο Europa League κόντρα στην Ζούλτε Βάρεχεμ, που βρήκε την ομάδα του να επικρατεί με 4-2 και να κάνει σημαντικό βήμα για τη συμμετοχή της στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση τη νέα σεζόν.

Στέργος Μαρίνος (Σαρλερουά): Μπήκε ως αλλαγή με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου στην εκτός έδρας νίκη της ομάδας του με 1-0 επί της Έουπεν, στο πλαίσιο αγώνων πλέι οφ που δίνουν εισιτήριο για το νέο Europa League.

Απόστολος Βέλλιος (Μπέβερεν): Έμεινε εκτός αποστολής από την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ούνιον Σεντ-Γκιλουά για τα πλέι οφ του Europa League, με την Μπέβερεν να καταρρέει στο δεύτερο ημίχρονο (δέχτηκε τρία τέρματα χωρίς να σκοράρει) και να γνωρίζει βαριά ήττα με σκορ 5-1.

Γιώργος Γκαλίτσιος (Μουσκρόν): Δεν πήρε χρόνο συμμετοχής (έμεινε στον πάγκο) στην εντός έδρας ήττα της ομάδας του με 3-2 από την Σερκλ Μπριζ για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ για έξοδο στο Europa League.

ΤΟΥΡΚΙΑ

Super Lig

Κώστας Μήτρογλου (Γαλατάσαραϊ): Υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στη νικηφόρα (2-0) αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδας με το Λιχτενστάιν στα τέλη Μαρτίου (προκριματικά Euro 2020) και τέθηκε νοκ-άουτ από το ματς της Γαλατάσαραϊ κόντρα στην Μαλάτιασπορ το περασμένο Σάββατο. Η "Τσιμ Μπομ" δεν δυσκολεύτηκε να πάρει τη νίκη με 3-0 και να μείνει σε απόσταση έξι βαθμών από την πρωτοπόρο Μπασακσεχίρ.

Γιώργος Τζαβέλλας (Αλάνιασπορ): Βασικός, αγωνίστηκε ως το τελευταίο λεπτό στην εντός έδρας νίκη με 1-0 επί της Μπούρσασπορ και μετράει πλέον 25 "γεμάτα" 90λεπτα στις 27 πρώτες αγωνιστικές του τουρκικού πρωταθλήματος. Έχει λείψει μόνο από δύο ματς: με την Ερζουρούσμπορ στις 6 Οκτωβρίου όπου ήταν τραυματίας και με την Τράμπζονσπορ στις 17 Φεβρουαρίου που είχε συμπληρώσει κάρτες και ήταν τιμωρημένος.

Στέλιος Κίτσιου (Άνκαραγκουτσου): Όγδοο διαδοχικό 90λεπτο για τον δανεικό από τον ΠΑΟΚ (μέχρι το τέλος της σεζόν), αυτή τη φορά στην εντός έδρας ισοπαλία (1-1) με την Φενέρμπαχτσε που άφησε την Ανκαραγκουτσου στην 14η θέση και στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη.

ΔΑΝΙΑ

Superliga

Ζέκα (Κοπεγχάγη): Βασικός και αναντικατάστατος για την Κοπεγχάγη, αυτή τη φορά ο πρώην αρχηγός του Παναθηναϊκός αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο στο εκτός έδρας ματς με την Οντένσε που βρήκε την ομάδα του να επικρατεί 1-0 με γκολ του Ντάμε Εντόι στο 77ο λεπτό και να αφήνει πέντε πόντους πίσω τη 2η της βαθμολογίας Μίντιλαντ.

ΑΥΣΤΡΙΑ

Bundesliga

Τάσος Αυλωνίτης (Στουρμ Γκρατς): Μετά από έναν μήνα απραξίας (είτε στον πάγκο είτε εκτός αποστολής) επέστρεψε στη δράση, αγωνιζόμενος και στα 90 λεπτά (ως κεντρικός στόπερ σε άμυνα με τρεις) στην εκτός έδρας νίκη της Στουρμ Γκρατς με 1-0 επί της Αούστρια Βιέννης στα πλέι οφ για την ανάδειξη του πρωταθλητή.

Ταξιάρχης Φούντας (Σεντ Πόλτεν): Μετά από πέντε σερί 90λεπτα, απουσίασε από την εντός έδρας ήττα της Σεντ Πόλτεν με 3-1 από την Βόλφσμπεργκ, μένοντας εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού στον ώμο.

ΣΟΥΗΔΙΑ

Allsvenskan

Γιάννης Ανέστης (Γκέτεμποργκ): Φόρεσε γάντια βασικού στην εντός έδρας νίκη της Γκέτεμποργκ με 3-0 επί της Έλφσμποργκ για τη 2η αγωνιστική του σουηδικού πρωταθλήματος, όπως είχε κάνει και στο ματς της πρεμιέρας απέναντι στην Εσκιλστούνα (ήττα με 3-1 για την ομάδα του).

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

First Professional Football League

Αντώνης Στεργιάκης (Σλάβια Σόφιας): Έμεινε εκτός αποστολής στην εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) που έφερε η ομάδα του με την Λοκομοτίβ Πλόβντιβ, στο πλαίσιο των πλέι οφ παραμονής στη μεγάλη κατηγορία.

ΚΥΠΡΟΣ

1η κατηγορία

Χάρης Μαυρίας (Ομόνοια): Βασικός στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ Λάρνακας για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ, που βρήκε την Ομόνοια να γνωρίζει εντός έδρας ήττα με 2-0. Στο 69' ήταν ο πρώτος παίκτης που έγινε αλλαγή από τον Γιάννη Αναστασίου, με τον Ματ Ντάρμπισιρ να παίρνει τη θέση του στη γραμμή κρούσης των "πρασίνων".

Δημήτρης Κολοβός (Ομόνοια): Αγωνίστηκε σε όλο το ματς απέναντι στην ΑΕΚ Λάρνακας, χωρίς να καταφέρει να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα για να δώσει βαθμό ή βαθμούς στο "τριφύλλι".

Λουκάς Βύντρα (Ομόνοια): Ο άλλοτε αμυντικός του Παναθηναϊκού βρέθηκε στο αρχικό σχήμα της Ομόνοιας απέναντι στην ΑΕΚ Λάρνακας και έμεινε στο χορτάρι ως το 82' (το σκορ εκείνη τη στιγμή ήταν 1-0 υπέρ των φιλοξενουμένων), παραχωρώντας τη θέση του στον Κρις Μόντες.

Φώτης Παπουλής (Απόλλων Λεμεσού): Ο αρχηγός του Απόλλωνα τραυματίστηκε στην κλείδα στον αγώνα με την ΑΕΛ για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ και τέθηκε νοκ-άουτ για έναν μήνα, γεγονός που τον κράτησε εκτός αποστολής από το εντός έδρας ματς με τη Νέα Σαλαμίνα. Από τη στιγμή που υπολείπονται μόλις πέντε παιχνίδια για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, θα κάνει αγώνα δρόμου για να επιστρέψει στο φινάλε της σεζόν.

Πραξιτέλης Βούρος (ΑΠΟΕΛ): Αγωνίστηκε από την αρχή μέχρι το τέλος κόντρα στην ΑΕΛ, με το επιβλητικό πέρασμα με 3-0 από την Λεμεσό να επιτρέπει στον ΑΠΟΕΛ να αυξήσει σε τέσσερις τους βαθμούς της διαφοράς του από τον 2ο της βαθμολογίας Απόλλωνα Λεμεσού.

Σάββας Γκέντζογλου (ΑΠΟΕΛ): Ο Πάολο Τραμετσάνι τον άφησε εκτός αποστολής από τον εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΛ για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ που θα αναδείξουν τον πρωταθλητή.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ