ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έλληνες εξωτερικού: Το αχώριστο δίδυμο της Μπενφίκα και ο θριαμβευτής Σταφυλίδης

Greece's Kostas Stafylidis, center, celebrates with team mates after Greece scored a first match goal during the Euro 2018 Group H qualifying match between Belgium and Greece at the King Baudouin stadium in Brussels on Saturday, March 25, 2017. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert)
Greece's Kostas Stafylidis, center, celebrates with team mates after Greece scored a first match goal during the Euro 2018 Group H qualifying match between Belgium and Greece at the King Baudouin stadium in Brussels on Saturday, March 25, 2017. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert) AP PHOTO/GEERT VANDEN WIJNGAERT

Οι Βλαχοδήμος-Σάμαρης που δεν βγαίνουν από την 11άδα της Μπενφίκα, η κόντρα Σταφυλίδη-Δώνη σε γερμανικό έδαφος και η γκολάρα του Κολοβού που δεν είχε αντίκρισμα. Το Sport24.gr ακτινογραφεί τη δράση των Ελλήνων το περασμένο 4ήμερο στις σημαντικότερες ευρωπαϊκές λίγκες.

Πλούσια ήταν η δράση στην ποδοσφαιρική Ευρώπη το τετραήμερο που μας άφησε, με τους αρκετούς Έλληνες που παίζουν μπάλα εκτός των συνόρων μας να έχουν μπόλικη δουλειά με τις ομάδες τους σε Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga, Primeira Liga και όχι μόνο...

Πάμε να δούμε την παρουσία 42 εκπροσώπων μας στα σημαντικότερα πρωταθλήματα της Ευρώπης το περασμένο τετραήμερο.

ΑΓΓΛΙΑ

Premier League

Σωκράτης Παπασταθόπουλος (Άρσεναλ): Μετά από έξι διαδοχικά 90λεπτα ήρθε η στιγμή της μίνι ξεκούρασης για τον διεθνή στόπερ, καθώς συμπλήρωσε κάρτες στο πρόσφατο παιχνίδι με την Έβερτον που του στέρησαν το δικαίωμα να πάρει μέρος στα δύο επόμενα ματς της Άρσεναλ. Απέναντι στην Γουότφορντ εξέτισε την πρώτη αγωνιστική της ποινής του ενώ την "έσβησε" οριστικά στο ματς του περασμένου Σαββάτου με την Κρίσταλ Πάλας, που βρήκε τους "κανονιέρηδες" να χάνουν με 3-2. Στη διάθεση του Ουνάι Έμερι από εδώ και στο εξής, αρχής γενομένης από το ματς κόντρα στην Γουλβς την Μεγάλη Τετάρτη.

Ντίνος Μαυροπάνος (Άρσεναλ): Μετά το ντεμπούτο του ως βασικός στη φετινή Premier League, απέναντι στην Γουότφορντ, ο πρώην σέντερ μπακ του ΠΑΣ Γιάννινα βρέθηκε στο αρχικό σχήμα της Άρσεναλ για δεύτερο διαδοχικό ματς, αυτή τη φορά κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας. Η άμυνα των "κανονιέρηδων" αντιμετώπισε προβλήματα από τους επιθετικούς της Πάλας (προηγήθηκε 1-0 στο ημίχρονο με το πρώτο γκολ του Μπεντεκέ μετά από 358 ημέρες αφλογιστίας) και η έναρξη του δευτέρου μέρους βρήκε τον Μαυροπάνο να παραχωρεί τη θέση του στον Ιγουόμπι. Η Daily Mail βαθμολόγησε με "4" (με άριστα το 10) τον διεθνή στόπερ, με το χειρότερο βαθμό να τον δίνει πάντως στον έναν εκ των δύο παρτενέρ του στην άμυνα της Άρσεναλ στο πρώτο μέρος, Μουστάφι (πήρε "3", με τον Κοσιελνί να αξιολογείται με "5").

Χοσέ Χολέμπας (Γουότφορντ): Δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό που υπέστη στον νικηφόρο ημιτελικό του FA Cup απέναντι στην Γουλβς (είχε αποχωρήσει κατά τη διάρκεια της παράτασης) και έμεινε εκτός αποστολής και από τον αγώνα πρωταθλήματος με την Χάντερσφιλντ (το ίδιο συνέβη και απέναντι στην Άρσεναλ), με τον Μασίνα να παίρνει τη θέση του στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Championship

Δημήτρης Κωνσταντόπουλος (Μίντλεσμπρο): Έμεινε στον πάγκο στην αναμέτρηση με την Νότιγχαμ στο "Σίτι Γκράουντ" (βασικός ο Ράντολφ) που βρήκε την "Μπόρο" να γνωρίζει την ήττα με 3-0 αλλά να κρατάει την 6η θέση που δίνει το τελευταίο εισιτήριο για συμμετοχή στα πλέι οφ ανόδου στην Premier League (είναι στο +1 από την 7η Μπρίστολ Σίτι).

ΙΣΠΑΝΙΑ

La Liga

Δημήτρης Σιόβας (Λεγκανές): Ο Μαουρίσιο Πελεγκρίνο έδωσε φανέλα βασικού στον διεθνή κεντρικό αμυντικό στον εκτός αγώνα κόντρα στην Βιγιαρεάλ, που βρήκε τους Μαριλένους να γνωρίζουν την ήττα με 2-1 από το "κίτρινο υποβρύχιο" και να υποχωρούν στην 12η θέση. Αυτό ήταν το έκτο σερί 90λεπτο για τον Σιόβα, ο οποίος μετράει 30 συμμετοχές στις πρώτες 33 αγωνιστικές της φετινής La Liga (2.648 αγωνιστικά λεπτά).

ΙΤΑΛΙΑ

Serie A

Κώστας Μανωλάς (Ρόμα): Άτυχος στάθηκε ο Κώστας Μανωλάς καθώς κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης που έκανε λίγο πριν την έναρξη του Ίντερ-Ρόμα ( 1-1 το τελικό αποτέλεσμα στο "Μεάτσα"), αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και ανάγκασε τον Κλάουντιο Ρανιέρι να τον αντικαταστήσει στο παρά πέντε με τον Ζουάν Ζεζούς. Αυτός ήταν ο 46ος τραυματισμός που "χτυπάει" τους Ρωμαίους από την αρχή της σεζόν (!), με τα ιταλικά ΜΜΕ να εκτιμούν πάντως πως ο τραυματισμός του διεθνούς στόπερ δεν είναι σοβαρός και θα προλάβει να δηλώσει "παρών" στο ματς του ερχόμενου Σαββάτου απέναντι στην Κάλιαρι.

Ορέστης Καρνέζης (Νάπολι): Έμεινε στον πάγκο στην εντός έδρας αναμέτρηση απέναντι στην Αταλάντα ( ήττα με σκορ 1-2 για τους "παρτενοπέι"), με τον Κάρλο Αντσελότι να δίνει φανέλα βασικού στον Νταβίντ Οσπίνα. Ο Έλληνας διεθνής κίπερ μετράει μέχρι στιγμής 7 συμμετοχές στη φετινή Serie A.

Μπάμπης Λυκογιάννης (Κάλιαρι): Αγωνίστηκε από την αρχή μέχρι το φινάλε στο νικηφόρο ματς της Κάλιαρι απέναντι στην Φροζινόνε (1-0), με τον διεθνή αριστερό μπακ να γράφει την 9η συμμετοχή του στη φετινή Serie A και να έχει να επιδείξει σε αυτό το διάστημα έξι γεμάτα 90λεπτα.

Δημήτρης Νικολάου (Έμπολι): Μετά το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Έμπολι κόντρα στην Αταλάντα την περασμένη αγωνιστιστική όπου έμεινε μέχρι το 79ο λεπτό στο χορτάρι, απέναντι στην ΣΠΑΛ ήρθε η ώρα για τον δανεικό από τον Ολυμπιακό αμυντικό να πάρει το πρώτο του 90λεπτο με την ομάδα της Τοσκάνης. Αγωνίστηκε ως αριστερό στόπερ σε σύστημα με τριάδα στην άμυνα, με την Έμπολι να γνωρίζει ωστόσο οδυνηρή εντός έδρας ήττα με 4-2 και να μένει τέσσερις πόντους κάτω από τη γραμμή της σωτηρίας.

Serie B

Παναγιώτης Ταχτσίδης (Λέτσε): Βασικός για 15ο διαδοχικό ματς πρωταθλήματος για την Λέτσε και τρίτο διαδοχικό στο οποίο έμεινε από την αρχή μέχρι το τέλος. Το φινάλε τον βρήκε να πανηγυρίζει την εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί της Περούτζα του Αλεσάντρο Νέστα που διατήρησε την ομάδα της Απουλίας στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, η οποία εξασφαλίζει αυτόματο προβιβασμό στη Serie A.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Bundesliga

Τάσος Δώνης (Στουτγκάρδη): Μπήκε ως αλλαγή στο 46ο λεπτό αντί του Ινσούα με το σκορ να είναι ήδη 3-0 εις βάρος της Στουτγκάρδης και δεν μπόρεσε να αλλάξει την κατάσταση, με το φινάλε του αγώνα βρίσκει τους Σουηβούς να γνωρίζουν αγωνιστικό διασυρμό δεχόμενοι συνολικά έξι γκολ. Αυτή ήταν η 21η φετινή συμμετοχή στην Bundesliga για τον διεθνή μεσοεπιθετικό, με την Στουτγκάρδη να παραμένει στην 16η θέση που την στέλνει σε αγώνες μπαράζ με την 3η της βαθμολογίας της Τσβαϊτελίγκα για μία θέση στην κορυφαία κατηγορία της Γερμανίας τη νέα σεζόν.

Παναγιώτης Ρέτσος (Μπάγερ Λεβερκούζεν): Έμεινε εκτός αποστολής από το εντός έδρας ματς με την Νυρεμβέργη όπου οι "ασπιρίνες" πήραν τη νίκη με 2-0. Υποβλήθηκε σε εγχείριση τον Δεκέμβριο του 2018 και αναμένεται σύντομα να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των "ασπιρίνων". Μέχρι στιγμής δεν εχει "γράψει" λεπτά συμμετοχής στην Bundesliga παρά μόνο 31 λεπτά παρουσίας στο Europa League.

Κώστας Σταφυλίδης (Άουγκσμπουργκ): Δεύτερο διαδοχικό ματς που πήρε φανέλα βασικού (κάλυψε το αριστερό άκρο της άμυνας) και αγωνίστηκε μέχρι το φινάλε, με την προσπάθεια που κατέβαλε να επιβραβεύεται με εξαιρετικό αποτέλεσμα. Και αυτό γιατί μετά το 3-1 στην Φρανκφούρτη επί της Άιντραχτ, η Άουγκσμπουργκ συνέτριψε με 6-0 την Στουτγκάρδη και είναι πλέον στο +10 από τη γραμμή του υποβιβασμού. Σημειώνεται πως αυτό ήταν το 6ο γεμάτο 90λεπτο για τον πρώην αμυντικό του ΠΑΟΚ σε εννέα συμμετοχές που μετράει στη φετινή Bundesliga.

Στέφανος Καπίνο (Βέρντερ Βρέμης): Κάθισε στον πάγκο των αναπληρωματικών στο ματς της Βέρντερ στο Μόναχο κόντρα στην Μπάγερν (βασικός ο Παβλένκα), στο οποίο η ομάδα της Βρέμης ήταν άκρως ανταγωνιστική και χρειάστηκε να μείνει με 10 παίκτες στο 58' για να λυγίσει απέναντι στους Βαυαρούς με το γκολ του Σούλε στο 75'. Μετράει συνολικά 45 λεπτά συμμετοχής στη φετινή Bundesliga, αυτά που πήρε στον αγώνα της περασμένης αγωνιστικής απέναντι στην Φράιμπουργκ.

2nd Bundesliga

Κυριάκος Παπαδόπουλος (Αμβούργο): Έμεινε εκτός αποστολής από τον ισόπαλο αγώνα απέναντι στην Ερζγκεμπίργκε (1-1), που άφησε το Αμβούργο στην 2η θέση που δίνει απευθείας εισιτήριο ανόδου στην Bundesliga.

Δημήτρης Διαμαντάκος (Ζανκτ Πάουλι): Ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον είχε αφήσει εκτός αποστολής στα τρία προηγούμενα παιχνίδια της ομάδας του και βρέθηκε στον πάγκο στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Χέιντενχεϊμ, που βρήκε την Ζανκτ Πάουλι να χάνει με 3-0 και να υποχωρεί στην 8η θέση.

ΓΑΛΛΙΑ

Ligue 1

Παναγιώτης Βλαχοδήμος (Νιμ): Έμεινε εκτός αποστολής στην εντός έδρας επικράτηση με 2-1 επί της Μπορντό. Δεν έχει "γράψει" ακόμα λεπτά συμμετοχής στα 33 ματς που έχει δώσει μέχρι τώρα η ομάδα του στη φετινή Ligue 1, έχοντας μείνει εκτός αποστολής σε 30 και παίρνοντας θέση στον πάγκο των αναπληρωματικών στα άλλα 3.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Primeira Liga

Οδυσσέας Βλαχοδήμος (Μπενφίκα): Βασικός για ένα ακόμα ματς της Μπενφίκα, αυτή τη φορά στο ισοπεδωτικό 6-0 επί της Μαρίτιμο στο "Λουζ". Ο "Όντι" αγωνίστηκε για δέκατο σερί 90λεπτο ενώ στις 30 πρώτες αγωνιστικές έχει χάσει μόνο λιγα λεπτά ελέω της αποβολής του με απευθείας κόκκινη κάρτα στο φινάλε του πρόσφατου ντέρμπι της Λισσαβώνας (3/2) απέναντι στην Σπόρτινγκ. Συνολικά, έχει "γράψει" 2.696 λεπτά συμμετοχής στο φετινό πρωτάθλημα ενώ στα μισά από τα 30 ματς που έχει παίξει, κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Ανδρέας Σάμαρης (Μπενφίκα): Για δέκατο τρίτο στη σειρά ματς πρωταθλήματος ήταν στο αρχικό σχήμα της Μπενφίκα, με τον 29χρονο διεθνή μέσο να αγωνίζεται μάλιστα μέχρι το φινάλε στο 6-0 επί της Μαρίτιμο που έφερε τους "αετούς" ισόβαθμους με την Πόρτο τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε (υπερτερούν στη διαφορά τερμάτων).

Νίκος Ιωαννίδης (Μαρίτιμο): Εξακολουθεί να μην έχει ακόμα "γράψει" λεπτά συμμετοχής στο φετινό πρωτάθλημα. Αυτή τη φορά έμεινε εκτός αποστολής από το εκτός έδρας ματς με την Μπενφίκα που βρήκε την Μαρίτιμο να δέχεται έξι γκολ από τους πρωτευουσιάνους.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Eredivisie

Κώστας Λάμπρου (Άγιαξ): Έμεινε στον πάγκο (βασικός ο Ονανά) στην εκτός έδρας νίκη του Άγιαξ με 1-0 επί της Χρόνινχεν (78' Χούντελααρ), αποτέλεσμα που επέτρεψε στον "Αίαντα" να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με την Αϊντχόφεν τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε, έχοντας μάλιστα καλύτερη διαφορά τερμάτων σε σύγκριση με την PSV.

Λάζαρος Λάμπρου (Φορτούνα Σιτάρντ): Στην εντός έδρας επικράτηση με 2-1 επί της Μπρέντα ήταν βασικός για ενδέκατο διαδοχικό ματς, με τον δανεικό από τον ΠΑΟΚ εξτρέμ να αγωνίζεται σε όλο το παιχνίδι και να βγάζει την ασίστ στον Ντίμερς για το δεύτερο γκολ της Φορτούνα Σιτάρντ στο 80ο λεπτό.

Παντελής Χατζηδιάκος (Άλκμααρ): Έμεινε στον πάγκο της Άλκμααρ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Φέγενορντ, που βρήκε την AZ να γνωρίζει την ήττα με 2-1 (αν και προηγήθηκε) και να μένει στην 4η θέση, επτά πόντους πίσω από την ομάδα του Ρότερνταμ.

Μάριος Βρουσάι (Βίλεμ): Ο δανεικός από τον Ολυμπιακό επιθετικός ήταν βασικός για έβδομο διαδοχικό ματς πρωταθλήματος της Βίλεμ, αυτή τη φορά στην εκτός έδρας ισοπαλία, 1-1, με την Εξέλσιορ. Στο 65ο λεπτό έγινε η πρώτη αλλαγή για την ομάδα του, παραχωρώντας τη θέση του στον Ανίτα.

Βαγγέλης Παυλίδης (Βίλεμ): Ταλαιπωρήθηκε από πρόβλημα τραυματισμού τις τελευταίες ημέρες και δεν πρόλαβε να είναι έτοιμος για το ματς με την Εξέλσιορ, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αποστολής.

ΒΕΛΓΙΟ

First Division A

Χάρης Χαρίσης (Κόρτραϊκ): Μπήκε αλλαγή στο 72ο λεπτό του εκτός έδρας αγώνα με την Σερκλ Μπριζ, που βρήκε την ομάδα του να επικρατεί με 2-1 για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ και να κάνει σημαντικό βήμα για έξοδο στο Europa League.

Στέργος Μαρίνος (Σαρλερουά): Βασικός κόντρα στην Μπίρσοτ Βίλρικ στο πλαίσιο αγώνων πλέι οφ που δίνουν εισιτήριο για το νέο Europa League, έμεινε μέχρι το φινάλε και πανηγύρισε την άνετη νίκη που πέτυχε η Σαρλερουά με σκορ 4-0.

Απόστολος Βέλλιος (Μπέβερεν): Έμεινε εκτός αποστολής από την εντός έδρας αναμέτρηση με την Μουσκρόν για τα πλέι οφ του Europa League, όπου η Μπέβερεν πανηγύρισε τη νίκη με σκορ 2-1.

Γιώργος Γκαλίτσιος (Μουσκρόν): Βασικός στο εκτός έδρας ματς με την Μπέβερεν που η ομάδα του γνώρισε την ήττα με 2-1, έμεινε στον αγωνιστικό χώρο μέχρι το 76' όπου και έγινε αλλαγή.

ΤΟΥΡΚΙΑ

Super Lig

Κώστας Μήτρογλου (Γαλατάσαραϊ): Έμεινε στον πάγκο και δεν χρησιμοποιήθηκε στο ματς με την Καϊσέρισπορ στο "Turk Telekom", με την Γαλατάσαραϊ να παίρνει τη νίκη επικρατώντας 3-1 και να μειώνει στους τρεις πόντους την απόσταση από την πρωτοπόρο Μπασακσεχίρ.

Γιώργος Τζαβέλλας (Αλάνιασπορ): Μετά από έξι σερί 90λεπτα, έμεινε εκτός αποστολής από τον αγώνα με την Φενέρμπαχτσε (σπουδαία νίκη με 1-0 για την Αλάνιασπορ) ελέω τραυματισμού. Αυτό ήταν μόλις το τρίτο ματς που χάνει στη φετινή Super Lig, με τον Τζαβέλλα να μετράει 26 "γεμάτα" 90λεπτα στις 29 πρώτες αγωνιστικές.

Στέλιος Κίτσιου (Άνκαραγκουτσου): Δέκατο διαδοχικό 90λεπτο για τον δανεικό από τον ΠΑΟΚ (μέχρι το τέλος της σεζόν), αυτή τη φορά στην εντός έδρας "λευκή" ισοπαλία με την Κόνιασπορ που άφησε την Ανκαραγκουτσου στην 11η θέση και στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη.

ΔΑΝΙΑ

Superliga

Ζέκα (Κοπεγχάγη): Βασικός στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Κοπεγχάγης με την Νόρτζελαντ, αγωνίστηκε ως το φινάλε και πανηγύρισε το άνετο 3-0 που την εκτόξευσε στο +11 από την Μίντιλαντ και την έφερε αγκαλιά με τον τίτλο της πρωταθλήτριας.

ΑΥΣΤΡΙΑ

Bundesliga

Τάσος Αυλωνίτης (Στουρμ Γκρατς): Τρίτο σερί ματς που ήταν στο αρχικό σχήμα της Στουρμ Γκρατς και αγωνίστηκε ως το τέλος, με τον πρώην αμυντικό των Πανιωνίου, Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού να μην αποφεύγει την εντός έδρας ήττα με 2-1 από την 3η της βαθμολογίας Βόλφσμπεργκερ.

Ταξιάρχης Φούντας (Σεντ Πόλτεν): Ο τραυματισμός στον ώμο που τον ταλαιπωρεί το τελευταίο διάστημα, τον άφησε εκτός αποστολής για τρίτο στη σειρά ματς πλέι οφ, αυτή τη φορά στο εντός έδρας απέναντι στην πρωτοπόρο Ζάλτσμπουργκ που βρήκε την Σεντ Πόλτεν να παίρνει το βαθμό της ισοπαλίας (1-1).

ΣΟΥΗΔΙΑ

Allsvenskan

Γιάννης Ανέστης (Γκέτεμποργκ): Φόρεσε γάντια βασικού στην εντός έδρας επικράτηση της ομάδας του με 3-1 επί της Χέλσινμποργκ (δέχτηκε το γκολ στις καθυστερήσεις), με τον πρώην τερματοφύλακα της ΑΕΚ να έχει υπερασπιστεί την εστία της Γκέτεμποργκ και στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές του σουηδικού πρωταθλήματος.

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

First Professional Football League

Αντώνης Στεργιάκης (Σλάβια Σόφιας): Κράτησε τη θέση του κάτω από την εστία παρά τη βαριά ήττα με 5-3 της Σλάβια από την Ντούναβ 2010, ωστόσο το εκτός έδρας ματς με την Σεπτέμβρι Σόφια έφερε νέα απογοήτευση για τον 20χρονο κίπερ. Και αυτό γιατί αν και προηγήθηκε με 2-0 η ομάδα του, έπεσε θύμα ανατροπής, με το 3-2 για τους γηπεδούχους να έρχεται στο 89ο λεπτό.

ΚΥΠΡΟΣ

1η κατηγορία

Χάρης Μαυρίας (Ομόνοια): Βασικός στην αναμέτρηση με την Νέα Σαλαμίνα για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ, που βρήκε την Ομόνοια να γνωρίζει βαριά εκτός έδρας ήττα με 5-2. Στο 18ο λεπτό χρίστηκε σκόρερ με κοντινό πλασέ ισοφαρίζοντας σε 1-1, ωστόσο η συνέχεια βρήκε την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου να καταρρέει καθώς δέχτηκε τέσσερα γκολ από το 32' μέχρι το 56'!

Δημήτρης Κολοβός (Ομόνοια): Όχι μόνο αγωνίστηκε σε όλο το ματς απέναντι στην Νέα Σαλαμίνα αλλά στο 23' ανέτρεψε το σκορ υπέρ της ομάδας του, γράφοντας το 2-1 για το "τριφύλλι" με ασύλληπτο ψηλοκρεμαστο σουτ. Δεν ήταν όμως αρκετό ώστε να αποτρέψει την πολύ βαριά ήττα της ομάδας του στο "Αμμόχωστος".

Λουκάς Βύντρα (Ομόνοια): Ο άλλοτε αμυντικός του Παναθηναϊκού έμεινε στον πάγκο και δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στον εκτός έδρας αγώνα με την Νέα Σαλαμίνα.

Πραξιτέλης Βούρος (ΑΠΟΕΛ): Πρόσθεσε ένα ακόμα 90λεπτο στο ενεργητικό του με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ, αυτή τη φορά στον εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ Λάρνακας που βρήκε τους "κυανοκίτρινους" να χάνουν με 1-0 αλλά να παραμένουν στην κορυφή της βαθμολογίας, με +3 έναντι του Απόλλωνα Λεμεσού.

Σάββας Γκέντζογλου (ΑΠΟΕΛ): Ο Πάολο Τραμετσάνι τον άφησε εκτός αποστολής από την αναμέτρηση με την ΑΕΚ Λάρνακας για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ που θα αναδείξουν την πρωταθλήτρια ομάδα της φετινής σεζόν (απομένουν τρεις ακόμα αγωνιστικές).

Photo Credits: AP Photo/Geert Vanden Wijngaert

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ