Ενός λεπτού σιγή θα τηρηθεί πριν την έναρξη όλων των ματς του Champions League και Europa League, Τρίτη (12/2), Τετάρτη (13/2) και Πέμπτη (14/2), στη μνήμη του αδικοχαμένου Αργεντινού φορ, Εμιλιάνο Σάλα.

Το αεροπλάνο που μετέφερε τον Εμιλιάνο Σάλα και τον πιλότο εξαφανίστηκε από τα ραντάρ κι έπεσε στα νερά της Μάγχης στις 21 Ιανουαρίου κι ο θάνατος του ύστερα από ημέρες ερευνών ανακοινώθηκε στις 4 Φεβρουαρίου, όταν το πτώμα του ανασύρθηκε από τα συντρίμμια του αεροσκάφους

ADVERTISING

Η φίλαθλη (κι όχι μόνο) αθλητική κοινότητα παραμένει συγκλονισμένη από το δυστύχημα. Η UEFA ανακοίνωσε ότι θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή πριν την έναρξη όλων των ματς του Champions League και Europa League, Τρίτη (12/2), Τετάρτη (13/2) και Πέμπτη (14/2), στη μνήμη του αδικοχαμένου Αργεντινού φορ.

"Εκ μέρους της UEFA θέλω να εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του Εμιλιάνο Σάλα. Είμαι βαθύτατα συντετριμμένος για το γεγονός ότι έφυγε έτσι από τη ζωή σε αυτήν την ηλικία και ζητώ όλοι να σεβαστούν τη μνήμη του'', υποστήριξε ο πρόεδρος της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, Αλεκσάντερ Τσέφεριν.

ADVERTISING

Photo credits: Aaron Chown/PA via AP