ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εντίλσον: "Ήμουν καλύτερος από Μέσι, Ρονάλντο και Νεϊμαρ"

Εντίλσον: "Ήμουν καλύτερος από Μέσι, Ρονάλντο και Νεϊμαρ"
AP PHOTO/INACIO TEIXEIRA

Ο Βραζιλιάνος παλαίμαχος φορ, Εντίλσον, προκάλεσε αίσθηση με δηλώσεις που έκανε σε μέσο της πατρίδας του, τονίζοντας πως στο πικ της καριέρας του ήταν πολύ πιο πάνω από Μέσι, Ρονάλντο και Νεϊμάρ.

Ποιος θυμάται πως στο Μουντιάλ της Άπω Ανατολής που κατέκτησε η Βραζιλία το 2002 είχε συμμετοχή ο -48χρονος πλέον- Εντίλσον; Η λογική λέει ελάχιστοι (είχε συμμετοχή στα ματς με Αγγλία, Κίνα ενώ ήταν βασικός με Κόστα Ρίκα και Τουρκία), όμως ο ίδιος έχει αλλιώς περασμένα στη μνήμη του τα γεγονότα.

Και το απέδειξε με τον πλέον εμφατικό τρόπο αφού με δηλώσεις του σε τηλεοπτικό σταθμό της πατρίδας του, έβαλε τον εαυτό του πάνω από τρεις σουπερ σταρ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου αυτή την εποχή: τους Λιονέλ Μέσι, Κριστιάνο Ρονάλντο και Νειμάρ.

"Όταν ήμουν στο κορυφαίο σημείο της καριέρας μου ήμουν καλύτερος του Νεϊμάρ.

Και για να είναι καλύτερος από μένα θα πρέπει να κατακτήσει ένα Παγκόσμιο Κύπελλο. Εγώ έχω έντονη προσωπικότητα", δήλωσε ο Εντίλσον για τον συμπατριώτη του, για να περιλάβει κατόπιν τους Μέσι και Ρονάλντο.

"Για να με φτάσει ο Μέσι, θα πρέπει πρώτα να πάρει ένα Μουντιάλ ενώ ο Ρονάλντο είναι μόνο δύναμη. Απλά χτυπάει τη μπάλα και με τα δύο πόδια αλλά είμαι πιο επιδέξιος από αυτόν".

Για την ιστορία, πέρα από την παρουσία του στο Μουντιάλ του 2002 που του επέτρεψε να αναδειχτεί παγκόσμιος πρωταθλητής με την Σελεσάο, ο Εντίλσον κατάφερε να κλείσει την καριέρα του έχοντας να επιδείξει τέσσερα πρωταθλήματα με τη φανέλα των Παλμέιρας και Κορίνθιανς.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ