ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επίσημη διάψευση για συμφωνία Στραματσόνι με Ιράν

Επίσημη διάψευση για συμφωνία Στραματσόνι με Ιράν
EUROKINISSI

Ο μάνατζερ του Αντρέα Στραματσόνι, Φεντερίκο Παστορέλο, διέψευσε με τον πλέον επίσημο και κατηγορηματικό τρόπο τα σενάρια που θέλουν τον Ιταλό να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του Ιράν.

Λίγους μήνες μετά την αποχώρησή του από την Esteghlal FC, ο Αντρέα Στραματσόνι είδε και πάλι το όνομά του να εμπλέκεται με το ποδοσφαιρικό Ιράν.

Και αυτό γιατί το βράδυ της Τρίτης κυκλοφόρησαν σενάρια με προέλευση το "Sky Sport Italia", που έφεραν τον πρώην τεχνικό των Ίντερ και Παναθηναϊκού να βρίσκεται σε επαφές με τους διοικούντες την ομοσπονδία του Ιράν για να βρεθεί στο τιμόνι της εθνικής ομάδας της χώρας.

Δεν πρόλαβε όμως να συμπληρωθεί ούτε ένα 24ωρο και ήρθε η διάψευση, με τον μάνατζέρ του, Φεντερίκο Παστορέλο, να χρησιμοποιεί τον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram για να ξεκαθαρίσει πως δεν υφίσταται το εν λόγω σενάριο αλλά και να ευχηθεί ταυτόχρονα κάθε επιτυχία στον νυν προπονητή της ομάδας του Ιράν, Ντράγκαν Σκόσιτς.

"Σε σχέση με την είδηση που εμφανίστηκε στα μίντια παγκοσμίως τις τελευταίες ημέρες για υποτιθέμενες επαφές μεταξύ του γραφείου μας PP Sport Management και της ιρανικής ομοσπονδίας, για λογαριασμό του Αντρέα Στραματσόνι -που επαναλαμβάνει τη βαθιά του στοργή για τους Ιρανούς με τους οποίους θα είναι για πάντα δεμένος- θα ήθελα να εκφράσω τον απόλυτο σεβασμό για τη δουλειά που κάνει το νυν τεχνικό επιτελείο του Ιράν.

Ο Αντρέα εύχεται μάλιστα κάθε επιτυχία στο τεχνικό τιμ του Ιράν για να πετύχει όλους τους επαγγελματικούς του στόχους με την εθνική ομάδα της χώρας", αναφέρει χαρακτηριστικά ο μάνατζερ του 44χρονου προπονητή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ