ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επίσημο: Ο Παπαβασιλείου αντί - Γκώνιας στη Γουάντι Ντέγκλα

Επίσημο: Ο Παπαβασιλείου αντί - Γκώνιας στη Γουάντι Ντέγκλα
SOTIRIS DIMITROPOULOS

Η Γουάντι Ντέγκλα ανακοίνωσε προς επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Sport24.gr την πρόσληψη του Νίκι Παπαβασιλείου, ο οποίος αντικαθιστά τον Τάκη Γκώνια στην τεχνική ηγεσία της αιγυπτιακής ομάδας.

Το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Sport24.gr και του Ηλία Καλλονά για τις επαφές του Νίκι Παπαβασιλείου με τη Γουάντι Ντέγκλα επιβεβαιώθηκε.

Η αιγυπτιακή ομάδα ανακοίνωσε το απόγευμα της Παρασκευής (21/2) την πρόσληψη του Κύπριου προπονητή στην τεχνική της ηγεσία. Μάλιστα, έκανε και την πρώτη του προπόνηση με την αφρικανική ομάδα.

Μάλιστα ο μέχρι και πριν από λίγες ημέρες τεχνικός του Πανιωνίου αντικαθιστά στον πάγκο τον Τάκη Γκώνια. Η Γουάντι Ντέγκλα είχε ως πρώτο στόχο τον Τραϊανό Δέλλα, αλλά εκείνος απέρριψε την πρόταση.

Ο Νίκι Παπαβασιλείου ταξίδεψε την Κυριακή (16/02) στο Κάιρο και είχε επαφές με τους διοικούντες τη Γουάντι Ντέγκλα, φθάνοντας σε συμφωνία.

Μαζί του θα πάρει και τον βοηθό του στους κυανέρυθρους, Αντώνη Ιωάννου. Μεταξύ των ιδιοκτητών της αιγυπτιακής ομάδας είναι ο Μάγκετ Σαμί, ο οποίος είναι μεγαλομέτοχος του Εργοτέλη, στον πάγκο του οποίου κάθισε την περσινή σεζόν. Μετά από 17 αγωνιστικές στην Egyptian Premier League, η Γουάντι Ντέγκλα είναι στην 17η θέση της βαθμολογίας και στο -1 από τη Τάντα που είναι πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ