Σύμφωνα με τα πορτογαλικά ΜΜΕ, το πρωί της Τετάρτης (04/03) πραγματοποιήθηκε έλεγχος της Αστυνομίας στην οικία του μεγαλοατζέντη, Ζόρζε Μέντες στο πλαίσιο έρευνας για ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Μεγάλη έρευνα διεξάγει η Αστυνομία της Πορτογαλίας για την υπόθεση που αφορά ξέπλυμα μαύρου χρήματος, με ομάδες όπως η Πόρτο, η Μπενφίκα και η Σπόρτινγκ να βρίσκονται στο στόχαστρο των διωκτικών αρχών, καθώς υπάρχουν "σκιές" και σε κάποιες μεταγραφές ποδοσφαιριστών.

ADVERTISING

Σύμφωνα με ρεπορτάζ των πορτογαλικών ΜΜΕ, το πρωί της Τετάρτης (04/03) έγινε έλεγχος στην οικία του μεγαλοατζέντη, Ζόρζε Μέντες. Προς το παρόν, δεν υπάρχουν περαιτέρω πληροφορίες για το λόγο που η Αστυνομία προχώρησε σε αυτή την κίνηση, αλλά είναι δεδομένο πως αφορά το συγκεκριμένο ζήτημα.

Το δημοσίευμα της "O 'Jogo" αναφέρει πως οι Αρχές της Πορτογαλίας έχουν συλλέξει πληροφορίες, σε συνεργασία με τις οικονομικές αρχές της Ισπανίας, της Γαλλίας και της Αγγλίας, που αφορούν υπογεγραμμένα συμβόλαια παικτών και προμήθειες μάνατζερ, σε μία έρευνα που έχει αρχίσει από το 2015.

Φωτογραφία έξω από το σπίτι του Μέντες:

ADVERTISING

Inline Image

Photo Credits: Photo by Joel Ryan/Invision/AP