ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ερυθρός Αστέρας: Πρόταση σε Ρομαό

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ / ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΜΠΟΤΟΤΣΑΝΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Ρομαό EUROKINISSI SPORTS

Ο 35χρονος Τογκολέζος μέσος της Ρεμς, Αλεξί Ρομαό, είναι πιθανό να συναντήσει ξανά τους πρώην του συμπαίκτες στον Ολυμπιακό, Μάρκο Μάριν και Μοχάμεντ Μπεν, καθώς έχει δεχθεί πρόταση από τον Ερυθρό Αστέρα.

Πρόταση από τον Ερυθρό Αστέρα έχει δεχθεί ο Αλεξί Ρομαό. Η ομάδα του Βελιγραδίου έχει προσεγγίσει τον 35χρονο Τογκολέζο μέσο της Ρεμς και του προσφέρει συμβόλαιο δύο ετών, ενώ προτίθεται να κάνει και υπέρβαση για τα οικονομικά της δεδομένα, προσφέροντας ετήσιες απολαβές πάνω από 700.000 ευρώ.

Ο προπονητής των Σέρβων, Βλάνταν Μιλόγεβιτς, θέλει έναν έμπειρο στο κέντρο για να ηγηθεί της νέας προσπάθειας για πρόκριση στους ομίλους του Champions League για δεύτερη διαδοχική σεζόν, καθώς το κλαμπ της πρωτεύουσας ξεκινά από τον πρώτο προκριματικό γύρο. Τον γνωρίζει, άλλωστε, από το ελληνικό πρωτάθλημα καθώς τον συνάντησε ως αντίπαλο όταν κάθισε στον πάγκο του Πανιώνιου.

Σε περίπτωση που ο Ρομαό αποδεχθεί την πρόταση του Ερυθρού Αστέρα θα συναντήσει στη γειτονική χώρα τους πρώην συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό (2016-2018), Μάρκο Μάριν και Μοχάμεντ Μπεν. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Τουλούζ, Γκρενόμπλ, Λοριάν, Μαρσέιγ, ενώ την περασμένη σεζόν έκανε 36 συμμετοχές στη Ligue 1.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ