ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έβερτον: Ολοκληρώνεται η απόκτηση του Χάμες Ροντρίγκεζ

Real Madrid James Rodriguez looks down during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Levante at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Sept. 14, 2019. (AP Photo/Bernat Armangue)
Real Madrid James Rodriguez looks down during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Levante at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Sept. 14, 2019. (AP Photo/Bernat Armangue) AP PHOTO/BERNAT ARMANGUE

Μία ανάσα από το γίνει παίκτης της Έβερτον βρίσκεται ο Χάμες Ροντρίγκεζ, ο οποίος συμφώνησε με τους "εφοπλιστές" και αναμένεται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Τον ήθελε... και τον πήρε τελικά! Ο Κάρλο Αντσελότι είχε έρθει προσωπικά σε επαφή με τον Χάμες Ροντρίγκεζ, όπου του έκανε γνωστή την επιθυμία του να τον εντάξει στο δυναμικό της 'Εβερτον. Φαίνεται πως η κίνηση του Ιταλού προπονητή υπήρξε καταλυτική, αφού ο πρώην μεσοεπιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης συμφώνησε με τους ανθρώπους της Έβερτον για συμβόλαιο τριών χρόνων.

Υπενθυμίζουμε ότι για τον Κολομβιανό διεθνή δεν είναι η πρώτη φορά που θα συνεργαστεί με τον Κάρλο Άντσελότι, καθώς έχουν συνεργαστεί και στο παρελθόν στους πάγκους της Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν Μονάχου. Ο 29χρονος μέσος πρόκειται να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις την Τετάρτη (2/9), και σύμφωνα με το “Talksport”, αν δεν υπάρξει κάποιο πρόβλημα, είναι πολύ πιθανό η συμφωνία να ανακοινωθεί την ίδια ημέρα.

Ενώ, η ομάδα της Μαδρίτης ζητούσε πάνω από 20 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του Ροντρίγκεζ, μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το ακριβές ποσό της συμφωνίας για την ολοκλήρωση του "deal".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ