ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φίγκο: "Συγχωρώ τον Ρονάλντο για το σχόλιο που έκανε για τη γυναίκα μου"

Φίγκο: "Συγχωρώ τον Ρονάλντο για το σχόλιο που έκανε για τη γυναίκα μου"

Ο Λουίς Φίγκο φιλοξενήθηκε σε ισπανική τηλεοπτική εκπομπή μαζί με τη σύζυγό του Ελέν Σβέντιν και εκεί αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο ιστορικό σχόλιο που είχε κάνει για αυτήν ο Ρονάλντο.

Ρονάλντο και Λουίς Φίγκο μοιράστηκαν για 2,5 χρόνια τα αποδυτήρια της Ρεάλ Μαδρίτης πριν πάρει την απόφαση ο Πορτογάλος το 2005 να συνεχίσει την καριέρα του στην Ίντερ και κατά τη διάρκεια της κοινής τους θητείας στους μερένγκες, υπήρχε ένα περισταστικό εκτός γηπέδου που άφησε εποχή.

Αυτό έχει να κάνει με μία επίσκεψη του Φλορεντίνο Πέρεθ στο "Μπερναμπέου" για να μιλήσει με τους παίκτες, με τον Ρονάλντο να λέει στον ισχυρό άνδρα της Ρεάλ πως "αν είχα τη σύζυγο που έχει ο Φίγκο, θα έμενα πάντα σπίτι μου".

Φίγκο: "Συγχωρώ τον Ρονάλντο για το σχόλιο που έκανε για τη γυναίκα μου"

Κατά πολλούς εκείνη η δήλωση έφερε μία τρομερή ψύχρανση στη σχέση των δύο ανδρών, με τον Φίγκο να φιλοξενείται ωστόσο στην ισπανική τηλεοπτική εκπομπή "El Hormiguero" μαζί με την Ελέν Σβέντιν και εκεί να λύνει την παρεξήγηση.

"Ήξερα για το σχόλιο επειδή το είχε κάνει στα αποδυτήρια. Συγχωρώ όμως τον Ρόνι επειδή πάντα αστειευόταν. Αυτό που δεν ξέρει είναι ότι έφευγα από το σπίτι όταν αποκοιμιόταν η σύζυγός μου", είπε μεταξύ άλλων ο Πορτογάλος στον παρουσιαστή της εκπομπής, Πάμπλο Μότος.

Real Madrids Portuguese player Luis Figo, left, celebrates with Brazilian team mate Ronaldo after Figo scored against Mallorca with a penalty kick during a Spanish league soccer match at the Bernabeu stadium in Madrid Sunday Jan. 23, 2005. (AP Photo/Paul White) **  EFE OUT  **
Real Madrids Portuguese player Luis Figo, left, celebrates with Brazilian team mate Ronaldo after Figo scored against Mallorca with a penalty kick during a Spanish league soccer match at the Bernabeu stadium in Madrid Sunday Jan. 23, 2005. (AP Photo/Paul White) ** EFE OUT ** AP PHOTO/PAUL WHITE

Σημειώνεται πως Φίγκο και Σβεντίν ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το 2001 και έκτοτε έχουν αποκτήσει τρεις κόρες: την 20χρονη Ντανιέλα, την 17χρονη Μαρτίνα και την 14χρονη Στέλλα.

Ο ΛΟΥΙΣ ΦΙΓΚΟ ΚΑΙ Η ΕΛΕΝ ΣΒΕΝΤΙΝ ΜΑΖΙ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΠΛΑΤΟ:

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ