ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φιορεντίνα: Έκλεισε τον Κουτρόνε

Wolverhampton Wanderers' Patrick Cutrone celebrates scoring his side's first goal of the game during the Carabao Cup, Fourth Round soccer match against Aston Villa at Villa Park, Birmingham Wednesday, Oct. 30, 2019. (Nick Potts/PA via AP)
Wolverhampton Wanderers' Patrick Cutrone celebrates scoring his side's first goal of the game during the Carabao Cup, Fourth Round soccer match against Aston Villa at Villa Park, Birmingham Wednesday, Oct. 30, 2019. (Nick Potts/PA via AP) NICK POTTS/PA VIA AP

Η Φιορεντίνα ήρθε σε συμφωνία με τη Γουλβς για την απόκτηση του Πάτρικ Κουτρόνε με τη μορφή δανεισμού για 1,5 χρόνο και υποχρεωτική οψιόν αγοράς ύψους 16.000.000 ευρώ το καλοκαίρι του 2021.

Επιστροφή στην Ιταλία και τη Serie A για τον Πάτρικ Κουτρόνε ύστερα από μόλις έξι μήνες. Η Φιορεντίνα ήρθε σε συμφωνία με τη Γουλβς για την απόκτηση του Ιταλού επιθετικού με τη μορφή δανεισμού για 1,5 χρόνο και υποχρεωτική οψιόν αγοράς ύψους 16.000.000 ευρώ το καλοκαίρι του 2021.

Παράλληλα, οι "βιόλα" καλούνται να πληρώσουν και 2.000.000 ως ενοίκιο στην αγγλική ομάδα για τον 22χρονο φορ, ο οποίος βρίσκεται από το βράδυ της Πέμπτης (09/01) στη Φλωρεντία προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Ο Κουτρόνε, που αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Μίλαν, πραγματοποίησε την εφετινή σεζόν 24 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, πετυχαίνοντας τρία γκολ και μοιράζοντας δύο ασίστ. Αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι αντί 18.000.000 ευρώ από τους "λύκους", αλλά δεν κατάφερε να κάνει τη διαφορά.

Photo Credits: Nick Potts/PA via AP

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ