ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γαλλία - Ισλανδία: Κλωτσιά Ισλανδού στον Εμπαπέ και σύρραξη στο 92' (VIDEO)

France's Kylian Mbappe, center, is tackled by Iceland's Runar Mar Sigurjonsson, during a friendly soccer match between France and Iceland, in Guingamp, western France, Thursday, Oct. 11, 2018. (AP Photo/David Vincent)
Εμπαπέ AP PHOTO/DAVID VINCENT

Στο 92' του αγώνα Γαλλία - Ισλανδία,ο Κιλιάν Εμπαπέ έφυγε στην αντεπίθεση για την ανατροπή των Παγκόσμιων Πρωταθλητών, αλλά ο Σιγκούργιονσον τον κλώτσησε από πίσω, με αποτέλεσμα να προκληθεί σύρραξη. (VIDEO)

Το βράδυ της Πέμπτης (11/10) η Γαλλία υποδέχτηκε την Ισλανδία σε διεθνές φιλικό και βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο Γκινγκάμπ. Στο 85' οι "μπλε" μείωσαν μετά από φοβερή προσπάθεια του Εμπαπέ και αυτογκόλ του Εγιόλοφσον, ενώ στο 90' ο Εμπαπέ έγραψε το 2-2 με πέναλτι.

Ο Γάλλος σταρ της Παρί Σεν-Ζερμέν επιχείρησε να πάρει μόνος το ματς, όταν στο 92ο λεπτό έφυγε ταχύτατα στην κόντρα επίθεση. Υπολόγιζε όμως χωρίς τον Σιγκούργιονσον, ο οποίος δεν βρήκε άλλο τρόπο να σταματήσει τον... άπαιχτο επιθετικό, με αποτέλεσμα να τον κλωτσήσει από πίσω και να τον σωριάσει στο έδαφος.

Ο Ισλανδός, που είχε φόρα, έπεσε στον πάγκο της εθνικής Γαλλίας, της οποίας οι αναπληρωματικοί έγιναν έξω φρενών με το μαρκάρισμά του. Απειλήθηκε σύρραξη ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων, αλλά τα πνεύματα ηρέμησαν με την παρέμβαση των πιο ψύχραιμων. Υπενθυμίζεται ότι το φιλικό ολοκληρώθηκε στο 2-2.

AP Photo/David Vincent

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ