ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γερμανία - Αργεντινή: Τα δυο γκολ του πρώτου ημιχρόνου

Germany's Kai Havertz. left, celebrates after scoring his side's second goal during the international friendly soccer match between Germany and Argentina at the Signal Iduna Park stadium in Dortmund, Germany, Wednesday, Oct. 9, 2019. (AP Photo/Martin Meissner)
Germany's Kai Havertz. left, celebrates after scoring his side's second goal during the international friendly soccer match between Germany and Argentina at the Signal Iduna Park stadium in Dortmund, Germany, Wednesday, Oct. 9, 2019. (AP Photo/Martin Meissner) AP

Η Γερμανία προηγήθηκε 2-0 στο πρώτο ημίχρονο του φιλικού με την Αργεντινή στο Ντόρτμουντ. Δείτε τα γκολ που πέτυχαν για τη μάνσαφτ οι Γκνάμπρι και Χάβερτς. (VIDEO)

Η εθνική Γερμανίας υποδέχθηκε την αντίστοιχη της Αργεντινής σε φιλική αναμέτρηση στο Ζίγκναλ Ιντούνα Παρκ του Ντόρτμουντ και η μάνσαφτ προηγήθηκε με 2-0 στο ημίχρονο.

Ο Σερζ Γκνάμπρι άνοιξε το σκορ μόλις ένα τέταρτο μετά από την έναρξη του ματς. Ο Κλόστερμαν έκανε το γύρισμα από τα δεξιά και ο εξτρέμ της Μπάγερν τσίμπησε τη μπάλα μέσα στη μεγάλη περιοχή, την έφερε μπροστά του αποφεύγοντας τρεις Αργεντινούς που προσπάθησαν να τον κόψουν, και με δεξί πλασέ έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Μαρκεσίν.

Είχε την ασίστ στο δεύτερο γκολ, το οποίο ήλθε επτά λεπτά μετά από το πρώτο. Οι παίκτες του Λεβ πρέσαραν στο χώρο του κέντρου και έκλεψαν τη μπάλα για να βγουν ταχύτατα στην κόντρα, Κλόστερμαν και Γκνάμπρι αντάλλαξαν υπέροχα τη μπάλα και αυτή έφτασε στον Χάβερτς που εκτέλεσε από κοντά τον Αργεντινό τερματοφύλακα.

Photo credits: AP Photo/Martin Meissner

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ