ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γιαγκελόνια: Ανακοίνωσε τον Σέποβιτς ως αντί - Σβιντέρσκι!

Celtic's Stefan Scepovic reacts during a Europa League Group D soccer match between Astra Giurgiu and Celtic, in Giurgiu, Romania, Thursday, Nov. 6, 2014.(AP Photo/Octav Ganea, Mediafax) ROMANIA OUT
Celtic's Stefan Scepovic reacts during a Europa League Group D soccer match between Astra Giurgiu and Celtic, in Giurgiu, Romania, Thursday, Nov. 6, 2014.(AP Photo/Octav Ganea, Mediafax) ROMANIA OUT AP

Ο Κάρολ Σβιντέρσκι, τον οποίο θέλει να αποκτήσει ο ΠΑΟΚ, έχει τεθεί προς πώληση στη Γιαγκελόνια, η οποία την Πέμπτη (17/1) ανακοίνωσε τον αντικαταστάτη του, Στέφαν Σέποβιτς.

Η Γιαγκελόνια απασχολεί την ελληνική επικαιρότητα λόγω του επιθετικού της Κάρολ Σβιντέρσκι, για τον οποίο έχει καταθέσει πρόταση ο ΠΑΟΚ. Ο 21χρονος έχει τεθεί προς πώληση και την Πέμπτη (17/1) η πολωνική ομάδα ανακοίνωσε τον αντικαταστάτη του.

Πρόκειται για τον Στέφαν Σέποβιτς, ο οποίος υπέγραψε για ένα χρόνο, προερχόμενος από την ουγγρική Βίντι. Ο 28χρονος Σέρβος, αδερφός του πρώην ερυθρόλευκου Μάρκο, είναι οκτώ φορές διεθνής με την εθνική του ομάδα και έχει σημειώσει 1 γκολ.

Στο παρελθόν ο ύψους 1.87 φορ έχει παίξει στην ακαδημία της Μπέογκραντ και της Παρτίζαν, ενώ σε ανδρικό επίπεδο έχει περάσει από Beograd, Sopot, Pozarevac, Sampdoria, Club Brugge, Kortrijk, Hapoel Acre, Partizan, Ashdod, Sporting Gijón, Celtic, Getafe και Vidi.

Υπενθυμίζεται ότι αντιπρόεδρος και νομική σύμβουλος της Γιαγκελόνια, Αγκνιέσκα Σιζέβσκα, μίλησε στο Sport24.gr για το θέμα του Κάρολ Σβιντέρσκι και τον ΠΑΟΚ και υποστήριξε ότι η ομάδα της Πολωνίας περιμένει καλύτερες προτάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η αντιπρόεδρος της Γιαγκελόνια για τον Σβιντέρσκι: "Μέχρι τη Δευτέρα"
Γιώργος Σαββίδης: "Μην περιμένετε μεγάλο όνομα"
ΠΑΟΚ: Ανακοίνωσε τον Μίσιτς με καταπληκτικό video
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ