ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γιουνάιτεντ: Μετά τον Ντιμπάλα, "άκυρο" και από τον Έρικσεν

Tottenham's Christian Eriksen greets fans after the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Brighton & Hove Albion at Tottenham Hotspur stadium in London, Tuesday, April 23, 2019.(AP Photo/Frank Augstein)
Tottenham's Christian Eriksen greets fans after the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Brighton & Hove Albion at Tottenham Hotspur stadium in London, Tuesday, April 23, 2019.(AP Photo/Frank Augstein) AP

Η Γιουνάιτεντ θέλει να κλείσει ένα μεγάλο όνομα στην επίθεση, αλλά μετά το "όχι" του Πάολο Ντιμπάλα, ο Κρίστιαν Έρικσεν δεν θέλει να μετακομίσει στο Μάντσεστερ, γιατί περιμένει τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Πού θα κάτσει η μπίλια με τον Κρίστιαν Έρικσεν; Τεράστιο ερωτηματικό, 24 ώρες πριν από το κλείσιμο της μεταγραφικής περιόδου στην Αγγλία.

Η Τότεναμ, γνωρίζοντας πως θα χάσει τον "εγκέφαλο" της, ψάχνει άξιο αντικαταστάτη, ωστόσο αν δεν πουλήσει τον Δανό μέσο, δύσκολα θα βρει τα χρήματα για να πορευτεί στη συνέχεια με ποδοσφαιριστή "φρέσκο" και όχι τον Έρικσεν ο οποίος μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.

Τα κορυφαία Μέσα του Νησιού αναπτύσσουν τις τελευταίες ώρες διάφορα σενάρια γύρω από τον Έρικσεν. Συνάμα, τεράστιο ενδιαφέρον προκαλεί η απόφαση του 27χρονου να τελειώσει την προοπτική της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως είχε κάνει προ ημερών ο Πάουλο Ντιμπάλα. Μία ομάδα δηλαδή που αποτελούσε πόλο έλξης για τους κορυφαίους ποδοσφαιρικούς σταρ, τώρα δυσκολεύεται να κλείσει μεταγραφές επιπέδου.

Πάμε, όμως, στην αυτού κάθε αυτού περίπτωση Έρικσεν. Ο Δανός, λοιπόν, φέρεται έτοιμος ακόμα και να θυσιάσει τον επόμενο χρόνο της καριέρας του, ώστε να πετύχει τον στόχο του που είναι η μετακίνηση στην Ρεάλ Μαδρίτης. Επίσης, το θέμα δυσκολεύει και η ίδια η Τότεναμ, διότι παρά το γεγονός ότι ο παίκτης θα είναι ελεύθερος τον Γενάρη να μιλήσει με όποιο κλαμπ θέλει επιμένει να ζητάει 90 εκατ. ευρώ για την πώλησή του.

Παράλληλα, στο κόλπο της απόκτησης του χαρισματικού μέσου φαίνεται πως έχει μπει και η Ατλέτικο Μαδρίτης η οποία προφανώς έχει "μυριστεί" ότι ο παίκτης θέλει γενικά να φύγει από την Αγγλία γενικά. Όσον αφορά στην Τότεναμ, ο Ποτσετίνο όπως εικάζουν τα διεθνή Μέσα δεν θέλει να βασιστεί σε ποδοσφαιριστές που είναι μετέωροι και γι' αυτό πατάει το γκάζι για να κλειδώσει τις αποκτήσεις των Μπρούνο Φερνάντες και Φελίπε Κουτίνιο.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ