ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γιουβέντους - Άγιαξ: Όταν ο Ντε Λιχτ πόζαρε με τη φανέλα της "Γηραιάς Κυρίας"

Ajax's captain Matthijs de Ligt clenches his fists as his teammates join in celebrating their 1-0 victory during a Group E Champions League soccer match between Ajax and Benfica at the Johan Cruyff ArenA in Amsterdam, Netherlands, Tuesday, Oct. 23, 2018. (AP Photo/Peter Dejong)
Ajax's captain Matthijs de Ligt clenches his fists as his teammates join in celebrating their 1-0 victory during a Group E Champions League soccer match between Ajax and Benfica at the Johan Cruyff ArenA in Amsterdam, Netherlands, Tuesday, Oct. 23, 2018. (AP Photo/Peter Dejong) AP

Ο αρχηγός του Άγιαξ, Ματάις Ντε Λιχτ, αποτέλεσε το δήμιο της Γιουβέντους αποκλείοντας την "Γηραιά Κυρία" από τα ημιτελικά του Champions League και στο διαδίκτυο κάνει το γύρο του κόσμου μια φωτογραφία πριν από εννιά χρόνια όταν φορούσε τη φανέλα των "μπιανκονέρι".

Από το βράδυ της Τρίτης και μετά το γκολ πρόκρισης του Ματάις Ντε Λιχτ στην αναμέτρηση του Άγιαξ με τη Γιουβέντους στο Τορίνο έχει κάνει το γύρο του κόσμου στο διαδίκτυο μια φωτογραφία όπου ο 19χρονος αρχηγός του "Αίαντα" ποζάρει με τη φανέλα της Γιουβέντους.

Δεν υπάρχει όμως κάτι το μεμπτό στη συγκεκριμένη φωτογραφία αλλά μια όμορφη ιστορία. Συγκεκριμένα, πριν από σχεδόν εννιά χρόνια, στις 18 Φεβρουαρίου 2010 ο Άγιαξ υποδέχτηκε την Γιουβέντους στο πλαίσιο του Europa League.

Τότε όπως και σήμερα τους παίκτες της ενδεκάδας συνόδευσαν στον αγωνιστικό χώρο έντεκα πιτσιρίκια, τα οποία συνήθως προέρχονται από την ακαδημία της κάθε ομάδας.

Ένας εξ αυτών ήταν και ο Ματάις Ντε Λιχτ ο οποίος είχε βγει στον αγωνιστικό χώρο μαζί με τον Ιταλό μέσο, Κλαούντιο Μαρκίζιο ο οποίος αγωνιζόταν τότε στην Γιουβέντους.

Γιουβέντους - Άγιαξ: Όταν ο Ντε Λιχτ πόζαρε με τη φανέλα της "Γηραιάς Κυρίας"

Στην ίδια φωτογραφία υπάρχει και ένα παιδί που συνοδεύει τον Μπουφόν και αρκετός κόσμος στο διαδίκτυο έχει γράψει πως είναι ο Ονανά, ο γκολκίπερ του Άγιαξ. Μόνο που το 2010 ο Ονανά δεν άνηκε στον "Αίαντα" αλλά στην ακαδημία της Μπαρτσελόνα, οπότε είναι δύσκολο να είναι αυτός.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ