ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γιουβέντους: "Πάγωσαν" οι διαπραγματεύσεις με Άγιαξ για Ντε Λιχτ

Ajax's Matthijs de Ligt celebrates after scoring the opening goal during the Champions League semifinal second leg soccer match between Ajax and Tottenham Hotspur at the Johan Cruyff ArenA in Amsterdam, Netherlands, Wednesday, May 8, 2019. (AP Photo/Peter Dejong)
Ajax's Matthijs de Ligt celebrates after scoring the opening goal during the Champions League semifinal second leg soccer match between Ajax and Tottenham Hotspur at the Johan Cruyff ArenA in Amsterdam, Netherlands, Wednesday, May 8, 2019. (AP Photo/Peter Dejong) AP PHOTO/PETER DEJONG

Σύμφωνα με την ολλανδική εφημερίδα "Telegraaf", οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της Γιουβέντους και του Άγιαξ για την αγορά του Ματάις ντε Λιχτ έχουν "παγώσει", παρά τη συμφωνία του παίκτη με τους "μπιανκονέρι".

Το σίριαλ της μεταγραφής του Ματάις ντε Λιχτ συνεχίζεται με... αμείωτους ρυθμούς. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της " Telegraaf", οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της Γιουβέντους και του Άγιαξ έχουν "παγώσει", καθώς υπάρχει μεγάλη διαφορά στο οικονομικό κομμάτι.

Το δημοσίευμα της ολλανδικής εφημερίδας αναφέρει πως τα 50.000.000 ευρώ που προσφέρουν οι "μπιανκονέρι" για τον Ολλανδό στόπερ έχουν κριθεί λίγα από τους διοικούντες τον "Αίαντα", οι οποίοι ζητούν 65.000.000 με 70.000.000 ευρώ για να συναινέσουν στην παραχώρησή του.

Αξίζει να σημειωθεί πως το περασμένο καλοκαίρι, ο Ντε Λιχτ είχε συμφωνήσει με τους ιθύνοντες του Άγιαξ να αποχωρήσει σε περίπτωση που έρθει μία πρόταση κοντά στα 50.000.000 ευρώ, αλλά η εντυπωσιακή σεζόν που πραγματοποίησε τόσο η ολλανδική ομάδα όσο κι ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής ανάγκασαν τους ανθρώπους του συλλόγου να επαναπροσδιορίσουν την στάση τους.

Πάντως, σύμφωνα με τον ατζέντη του ντε Λιχτ, Μίνο Ραϊόλα, έχει επέλθει συμφωνία ανάμεσα στον πελάτη του και τη Γιουβέντους για συμβόλαιο πέντε ετών, το οποίο θα του αποφέρει συνολικά 60.000.000 ευρώ!

Photo Credits: AP Photo/Peter Dejong

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ