ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γιουβέντους: Σίτι και Παρί θέλουν τον Ντάγκλας Κόστα

Juventus' Douglas Costa scores his side's fourth goal of the game during the Italian Cup soccer match between Juventus and Udinese, at the Allianz Stadium in Turin, Italy, Wednesday, Jan. 15, 2020. (Fabio Ferrari/LaPress via AP)
Juventus' Douglas Costa scores his side's fourth goal of the game during the Italian Cup soccer match between Juventus and Udinese, at the Allianz Stadium in Turin, Italy, Wednesday, Jan. 15, 2020. (Fabio Ferrari/LaPress via AP) FABIO FERRARI/LAPRESS VIA AP

Η Μάντσεστερ Σίτι και η Παρί Σεν Ζερμέν θέλουν να αποκτήσουν τον Ντάγκλας Κόστα, καθώς ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός έχει παραγκωνιστεί από τον Μαουρίτσιο Σάρι στη Γιουβέντους.

Η Μάντσεστερ Σίτι και η Παρί Σεν-Ζερμέν εξετάζουν την περίπτωση του Ντάγκλας Κόστα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Tuttosport. Η Γιουβέντους θα συναινούσε σε μία πρόταση της τάξεως των 40-50 εκατομμυρίων ευρώ συν τα μπόνους επίτευξης στόχων.

Ο 29χρονος Βραζιλιάνος winger με τον Σάρι στο τιμόνι των 'Μπιανκονέρι", δεν έχει βρει τον χρόνο συμμετοχής που θα επιθυμούσε, με αποτέλεσμα να κοιτάει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο Πεπ Γκουαρδιόλα τον γνωρίζει από την κοινή θητεία τους στην Μπάγερν, και θέλει να ξανασυνεργαστεί μαζί του.

Τη φετινή σεζόν, ο Ντάγκλας Κόστα πραγματοποίησε 27 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, εκ των οποίων στα περισσότερα παιχνίδια πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή, πετυχαίνοντας 3 γκολ και μοιράζοντας 7 ασίστ. Το σύμβολαιό του με τους Τορινέζους λήγει το καλοκαίρι του 2022.

Photo Credits: Fabio Ferrari/LaPress via AP

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Don Balon: "Εμπόδιο για το deal Γιουβέντους - Ποτσετίνο ο Ρονάλντο"
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ