ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γιουβέντους: Συμφώνησε με Inter Miami ο Ιγκουαΐν

Juventus' Gonzalo Higuain celebrates after a goal during the Serie A soccer match between Juventus and Lecce, at the Allianz Stadium in Turin, Italy, Friday, June 26, 2020. (Fabio Ferrari/LaPresse via AP)
Juventus' Gonzalo Higuain celebrates after a goal during the Serie A soccer match between Juventus and Lecce, at the Allianz Stadium in Turin, Italy, Friday, June 26, 2020. (Fabio Ferrari/LaPresse via AP) FABIO FERRARI/LAPRESSE VIA AP

Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν φαίνεται πως μετράει τις τελευταίες του ημέρες στη Γιουβέντους, καθώς έχει συμφωνήσει με την Inter Miami του Ντέιβιντ Μπέκαμ για συμβόλαιο έως τον Δεκέμβριο του 2022.

Η Inter Miami τα έχει βρει σε όλα με τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν για συμβόλαιο έως τον Δεκέμβριο του 2022, όπως αναφέρει το TyC Sports. Το μόνο που απομένει είναι να αποδεσμευτεί από τη Γιουβέντους, με την οποία έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο, αλλά ο Αντρέα Πίρλο του ξεκαθάρισε ότι δεν τον υπολογίζει για την νέα χρόνια.

Μάλιστα η “Μεγάλη Κυρία” τον πρότεινε στην Φιορεντίνα, ωστόσο οι “Βιόλα” επέλεξαν να μην ασχοληθούν με την περίπτωσή του. Στην Ίντερ Μαϊάμι ο 32χρονος Αργεντινός επιθετικός θα συναντήσει τον Μπλεζ Ματουιντί με τον οποίο ήταν συμπαίκτης και στη Γιουβέντους.

Photo Credits: Fabio Ferrari/LaPresse via AP

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΝΤΕΡ ΜΑΪΑΜΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ