ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γκάμπριελ: Θύμα ληστείας 700.000 ευρώ ο πρώην μπακ του Παναθηναϊκού

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÐÁÏ-ÂÉÃÉÁÑÅÁË / CHAMPIONS LEAGUE / PANATHINAIKOS-VILLARREAL
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÐÁÏ-ÂÉÃÉÁÑÅÁË / CHAMPIONS LEAGUE / PANATHINAIKOS-VILLARREAL ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ληστές διέρρηξαν το όχημα του Βραζιλιάνου πρώην μπακ του Παναθηναϊκού, Γκάμπριελ, στο Παρίσι και αφαίρεσαν μετρητά και αντικείμενα συνολικής αξίας 700.000 ευρώ!

Δυσάρεστη εμπειρία βίωσε την Παρασκευή (19/4) στο Παρίσι ο 37χρονος Βραζιλιάνος παλαίμαχος δεξιός μπακ, Γκάμπριελ, ο οποίος πέρασε κι από την Ελλάδα, φορώντας τη φανέλα του Παναθηναϊκού από το 2008 έως το 2011.

Ο Νοτιοαμερικανός πάρκαρε το όχημά του κοντά στη Λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων, αλλά, όταν γύρισε, δεν βρήκε τίποτα μέσα σε αυτό.

Διαπίστωσε ότι ληστές είχαν παραβιάσει τις πόρτες και αφαίρεσαν μετρητά 10.000 ευρώ και αντικείμενα - κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές - συνολικής εκτιμώμενης αξίας 700.000 ευρώ(!). Ποσό που αναλογεί στις ετήσιες απολαβές του από το τριφύλλι, την περίοδο που αγωνιζόταν στη χώρα μας.

Η ληστεία προκαλεί ερωτήματα σύμφωνα με το ρεπορτάζ της έγκυρης γαλλικής εφημερίδας, "Le Parisien". Οι αστυνομικές Αρχές ερευνούν, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το λόγο για τον οποίο ο πρώην ποδοσφαιριστής των Σάο Πάουλο, Φλουμινένσε, Μάλαγα, Κρουζέιρο, Γκρέμιο, Ιντερνασιονάλ κουβαλούσε πολυτελή αντικείμενα τέτοιας μεγάλης αξίας, ενώ καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι οι ληστές το γνώριζαν και τον παρακολουθούσαν.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ