ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γκάρι Νέβιλ: "Ένιωσα ότι είμαι η μαριονέτα του Βαλβέρδε"

Γκάρι Νέβιλ: "Ένιωσα ότι είμαι η μαριονέτα του Βαλβέρδε"

Ο Γκάρι Νέβιλ μίλησε για τη μέρα που... ταπεινώθηκε προπονητικά από τον Ερνέστο Βαλβέρδε, υποστηρίζοντας πως ένιωσε ότι είναι η μαριονέτα του πρώην τεχνικού του Ολυμπιακού. Διαβάστε τα λόγια του Άγγλου.

Τη σεζόν 2015-2016 ο Γκάρι Νέβιλ ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Βαλένθια. Κάθισε στον πάγκο της σε 16 παιχνίδια πρωταθλήματος με απολογισμό τρεις νίκες, πέντε ισοπαλίες και οκτώ ήττες. Η κακή πορεία με τις "νυχτερίδες" τον οδήγησε στην έξοδο.

Μερικά χρόνια μετά, ο Άγγλος παραδέχτηκε στο Sky Sports ότι το τελευταίο που χρειαζόταν τότε η ομάδα της Ισπανίας ήταν ένας άπειρος προπονητής, όπως ο ίδιος. Και το τελευταίο που χρειαζόταν αυτός, ήταν άπειροι συνεργάτες.

Στη συνέντευξη που έδωσε επικαλέστηκε μια συγκεκριμένη αναμέτρηση, από την οποία κατάλαβε πόσο ανέτοιμος ήταν για τη θέση του προπονητή στη Βαλένθια. Έκανε λοιπόν αναφορά στο εντός έδρας παιχνίδι της 28ης Φεβρουαρίου 2016 κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο Νέβιλ ανέφερε για τον πρώην τεχνκό του Ολυμπιακού: "Άλλαξε το σύστημα της ομάδας του τρεις φορές και ήταν πάντα ένα βήμα πιο μπροστά από εμένα. Ένιωσα ότι απλά παίζει μαζί μου, σαν να ήμουν η μαριονέτα του. Ένιωσα ότι μου έπνιγε απαλά, με βασάνιζε ποδοσφαιρικά για 90 λεπτά. Στο τέλος του παιχνιδιού, πήγα να του δώσω το χέρι μου και εκείνος με πέρασε χωρίς να ανταποδώσει. Ό, τι κι αν έχει συμβεί, θεωρώ ότι πρέπει να δίνεις το χέρι του αντιπάλου σου, αυτό είναι σεβασμός".

Για την ιστορία, σε εκείνη την αναμέτρηση η Αθλέτικ Μπιλμπάο είχε επικρατήσει 0-3 στο Μεστάγια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ