ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γκέλα Σίρερ στον αέρα: "Γαμ@@@νη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ"

Γκέλα Σίρερ στον αέρα: "Γαμ@@@νη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ"

Ο Άλαν Σίρερ ξέχασε για λίγο πως βρισκόταν στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής και χρησιμοποίησε ακατάλληλη λέξη για να περιγράψει την άσχημη φετινή εικόνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (VIDEO).

Ο Άλαν Σίρερ, κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της Premier League, είναι από τους πλέον έμπειρους τηλεσχολιαστές που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο Νησί, ωστόσο το βράδυ της Τρίτης υπέπεσε σε "ολίσθημα".

Και αυτό ξέχασε για μερικά δευτερόλεπτα πως βρίσκοταν στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής και απευθυνόταν σε εκατομμύρια τηλεθεατές και χρησιμοποίησε μία απαγορευμένη λέξη για να χαρακτηρίσει την εικόνα που βγάζει τη φετινή σεζόν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με αποτέλεσμα να το αντιληφθεί άμεσα και να αυτολογοκριθεί!

"Αυτό που θέλω να πω σε γενικές γραμμές είναι πως με ποδοσφαιρικούς όρους, φέτος η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι γαμ@@@νη", είπε ο άλλοτε πρωταθλητής με την Μπλάκμπερν και εμβληματικός ηγέτης της Νιούκαστλ, ο οποίος πάντως αντιλήφθηκε πως η γλώσσα που χρησιμοποίησε δεν ήταν η πρέπουσα για τηλεοπτική εκπομπή και έκοψε ο ίδιος τον εαυτό του!

Σημειώνεται πως το 1996 είχε δοθεί μεγάλη μάχη μεταξύ της Νιούκαστλ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το ποιος θα αποκτούσε τον γκολτζή από την Μπλάκμπερν, Σίρερ, με τον ίδιο να κάνει την έκπληξη για τους περισσότερους και να επιλέγει να συνεχίσει την καριέρα του στις "καρακάξες", την ομάδα της πόλης στην οποία γεννήθηκε: το Νιούκαστλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ