ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γκριεζμάν: Ξέρει που θα παίζει του χρόνου, γερά στο κόλπο η Παρί

Atletico forward Antoine Griezmann after scoring his side's second goal during a Group A Champions League soccer match between Atletico Madrid and Monaco at the Metropolitano stadium in Madrid, Wednesday, Nov. 28, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
Atletico forward Antoine Griezmann after scoring his side's second goal during a Group A Champions League soccer match between Atletico Madrid and Monaco at the Metropolitano stadium in Madrid, Wednesday, Nov. 28, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο Αντουάν Γκριεζμάν τόνισε πως γνωρίζει τον επόμενο ποδοσφαιρικό του σταθμό, με τη φημολογία ότι η Παρί Σεν Ζερμέν είναι έτοιμη να τον αγοράσει, να είναι πιο έντονη από ποτέ.

Ο Αντουάν Γκριεζμάν δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ατλέτικο Μαδρίτης, κάτι που ήδη έχει ανακοινώσει. Εκείνες τις ημέρες μάλιστα άπαντες έσπευσαν να τον... υπογράψουν στη Μπαρτσελόνα, όμως τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο. Ίσα ίσα μάλιστα, οι Καταλανοί φέρονται να είναι... δεύτεροι στην κούρσα της απόκτησής του, με την Παρί Σεν Ζερμέν να την οδηγεί.

Ο Γάλλος επιθετικός τόνισε σε δηλώσεις του πως γνωρίζει ήδη το πού θα παίζει τη νέα σεζόν. Από την 1η Ιουλίου, υπάρχει η δυνατότητα αγοράς του από τους "ροχιμπλάνκος" για 120 εκατ. ευρώ και ο παίκτης, σύμφωνα με δημοσιεύματα, έχει αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα τους στους Παριζιάνους και τις επόμενες ημέρες θα αποσαφηνιστεί πλήρως το τοπίο.

AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ