ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γουέστ Χαμ: "Τρέλα" 40 εκατ. ευρώ με Ιγκουαΐν

Chelsea's Gonzalo Higuain celebrates scoring his side's second goal during the English Premier League soccer match between Chelsea and Burnley at Stamford Bridge stadium in London, Monday, April 22, 2019. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Chelsea's Gonzalo Higuain celebrates scoring his side's second goal during the English Premier League soccer match between Chelsea and Burnley at Stamford Bridge stadium in London, Monday, April 22, 2019. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

Δημοσίευμα στην Ιταλία κάνει λόγο για μπάτζετ 40 εκατ. ευρώ της Γουέστ Χαμ, το οποίο θέλουν να διαθέσουν οι Λονδρέζοι για την απόκτηση του Γκονζάλο Ιγκουαΐν.

Ο γνωστός μεταγραφολόγος, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, μέσω του Sky Sport Italia υποστηρίζει πως η Γουέστ Χαμ είναι έτοιμη να διαθέσει 40 εκατ. ευρώ για να κάνει δικό της από την Γιουβέντους τον Γκονζάλο Ιγκουαΐν.

Ο Ιταλός δημοσιογράφος βασίζει το ρεπορτάζ του στην προσπάθεια των "σφυριών" ν' αποκτήσουν έναν εκ των Χάλερ ή Μάξι Λόπεζ με το προαναφερθέν ποσό. Αμφότεροι οι δύο ποδοσφαιριστές αρνήθηκαν την προοπτική της Γουέστ Χαμ, στοχεύοντας ψηλότερα.

Έτσι, σύμφωνα πάντα με τον Ντι Μάρτζιο, οι Λονδρέζοι θέλουν να ρίξουν όλο το μπάτζετ για τον επιθετικό στην επιχείρηση: Πιπίτα. Ωστόσο, η ομάδα του Πελεγκρίνι με γενικό κουμανταδόρο στις μεταγραφές τον Μάριο Ουσίγιος, πρώην Τεχνικό Διευθυντή του Ολυμπιακού, θα ζητήσει πρώτα να πάρει δανεικό τον Αργεντινό από την Γιουβέντους με οψιόν αγοράς για την επόμενη σεζόν. Μέχρι στιγμής ο Ιγκουαΐν παραμένει στον αέρα, διότι ο Μαουρίτσιο Σάρι δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν επιθυμεί την παραμονή του στο ρόστερ της νέας χρονιάς.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ