ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γουίλιαν: "Έπαιζα μπάλα με σπασμένο πόδι!"

Γουίλιαν: "Έπαιζα μπάλα με σπασμένο πόδι!"

Ο Γουίλιαν της Τσέλσι έκανε φλας μπακ στην παιδική του ηλικία και θυμήθηκε πως έπαιζε μπάλα στη Βραζιλία με σπασμένο πόδι!

Γεννήθηκε και μεγαλώσε στη Βραζιλία, επομένως το... μικρόβιο του ποδοσφαίρου μπήκε από νωρίς στη ζωή του. Το πάθος του για την "στρογγυλή θεά" ήταν τέτοιο, ώστε δεν τον πτοούσε το παραμικρό. Μπροστά στην επιθυμία του να παίξει μπάλα, δεν καταλάβαινε τίποτα, ούτε καν το γεγονός πως έπαιζε με... σπασμένο πόδι.

Ο λόγος για τον Γουίλιαν της Τσέλσι, ο οποίος στο πρώτο επεισόδιο της σειράς ντοκιμαντέρ σχετικά με τη ζωή του με τον τίτλο "Όνειρα και δόξα", αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που φανερώνει το πάθος που είχε από μικρός για τη μπάλα!

"Μια μέρα έπαιζα πολύ, μετά πήγα στο κρεβάτι και την επόμενη μέρα δεν μπορούσα να σταθώ όρθιος. Ήρθε η μητέρα μου να με ξυπνήσει για το σχολείο και μου είπε 'Βάλε το πόδια σου στο έδαφος'. Προσπάθησα, αλλά δεν μπορούσα. Μετά, ανακαλύψαμε ότι είχα σπασμένο πόδι. Παρ' όλα αυτά, συνέχισα να παίζω. Τα πάντα για μένα ήταν να παίζω ποδόσφαιρο", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γουίλιαν.

Επιπλέον, είπε πως "συνήθιζα να παίζω και να σπάω παράθυρα στο σπίτι. Η μητέρα μου πάντα τα έφτιαχνε. Έσπαγα το τζάμι και το έφτιαχνε. Έβαζε ταινία στα παράθυρα με πλαστικές σακούλες. Πάντα τα έσπαγα και ήταν ακριβά να τα αντικαθιστά συνέχεια".

Ο Γουίλιαν ανέφερε πως μεγάλωσε σε σχετικά φτωχή οικογένεια και πως οι γονείς του δούλευαν πολύ σκληρά για να μην τους λείπει τίποτα!

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ