ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γουίλιαν: Το τριετές συμβόλαιο που θέλει ο Βραζιλιάνος και οι μνηστήρες

Chelsea's Willian celebrates after scoring his side's opening goal during the English FA Cup fifth round soccer match between Chelsea and Liverpool at Stamford Bridge stadium in London Tuesday, March 3, 2020. (AP Photo/Ian Walton)
Chelsea's Willian celebrates after scoring his side's opening goal during the English FA Cup fifth round soccer match between Chelsea and Liverpool at Stamford Bridge stadium in London Tuesday, March 3, 2020. (AP Photo/Ian Walton) AP PHOTO/IAN WALTON

Το τελευταίο μεγάλο συμβόλαιο της καριέρας του κυνηγά ο Γουίλιαν ο οποίος έχει ξεκαθαρίσει σε όλες τις ενδιαφερόμενες ομάδες ότι θέλει τριετή συμφωνία.

Το μέλλον του Γουίλιαν παραμένει άγνωστο αφού ο Βραζιλιάνος μετά από επτά χρόνια παρουσίας του στην Τσέλσι αναμένεται να μείνει ελεύθερος, αν και οι μπλε συνεχίζουν τις προσπάθειες για να ανανεώσουν τη συνεργασία τους μαζί του.

Τον επόμενο Αύγουστο ο μεσοεπιθετικός από τον Ριμπεϊράο κλείνει τα 32του χρόνια και σίγουρα θέλει ένα ακόμα καλό συμβόλαιο.

Για αυτό το λόγο ζητά από όλες τις ενδιαφερόμενες ομάδες τριετές συμβόλαιο. Αυτός είναι και ο βασικός του όρος αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα το οικονομικό κομμάτι. Όποια ομάδα του προσφέρει αυτό που θέλει είναι σίγουρο ότι θα πάρει και την υπογραφή του, αν και οι μνηστήρες είναι πολλοί.

Πέρα από την Τσέλσι που θέλει να του ανανεώσει το συμβόλαιο έντονο ενδιαφέρον υπάρχει από τις Παρί Σεν Ζερμέν, Άρσεναλ και Τότεναμ. Ωστόσο, το τριετές κλειστό συμβόλαιο είναι κάτι που έχει κάνει κάποιες ομάδες να αποσύρουν το ενδιαφέρον τους όπως συνέβη με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Όπως και να έχει ο Γουίλιαν είναι ένα από τα πιο καυτά ονόματα που υπάρχουν στη λίστα των ελεύθερων και αναμένεται να μας απασχολήσει αρκετά το προσεχές διάστημα.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ