ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γουλβς: Τεράστια η τιμή του Αντάμα Τραορέ για τους ενδιαφερόμενους

Wolverhampton Wanderers' Adama Traore during the English Premier League soccer match between Wolverhampton Wanderers and Manchester City at the Molineux Stadium in Wolverhampton, England, Friday, Dec. 27, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Wolverhampton Wanderers' Adama Traore during the English Premier League soccer match between Wolverhampton Wanderers and Manchester City at the Molineux Stadium in Wolverhampton, England, Friday, Dec. 27, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Ο Αντάμα Τραορέ με τις εμφανίσεις που κάνει στην Premier League, εκπροσωπώντας την Γουλβς έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον μεγάλων ευρωπαϊκών κλαμπ. Ωστόσο, οι Λύκοι θέλουν πολλά χρήματα για να τον παραχωρήσουν.

Το θηρίο της Γουλβς, ο μυώδης εξτρέμ Αντάμα Τραορέ διάγει εξαιρετική σεζόν στην Premier League και όπως είναι φυσικό σε τέτοιες περιπτώσεις τ' όνομά του έχει αρχίζει να παίζει στα ρεπορτάζ των μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων.

Ήδη, δημοσιεύματα στο Νησί θέλουν τις Λίβερπουλ, Σίτι και Μπαρτσελόνα να εξετάζουν την περίπτωση του 23χρονου εξτρέμ. Ο Τραορέ αποκτήθηκε από τους Λύκους αντί 20 εκατ. ευρώ από την Μίντλεσμπρο το καλοκαίρι του 2018 και το συμβόλαιό του εκπνέει το 2023.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το 90min.com η ομάδα του Νούνο Εσπίριτο Σάντο έχει ορίσει τιμή για τον Αντάμα Τραορέ σε περίπτωση που κάποιο κλαμπ επιχειρήσει να μετατρέψει το ενδιαφέρον σε πράξη. Το δημοσίευμα του προαναφερθέντος Μέσου λέει: 70 εκατ. λίρες, δηλαδή 80 εκατ. ευρώ!

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τραορέ που άρχισε την καριέρα του από τα κλιμάκια της Μπάρτσα μετράει εφέτος 30 συμμετοχές με πέντε γκολ και επτά ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ