ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Άντερλεχτ πρότεινε τον Βράνιες και στην Ντινάμο Κιέβου

Η Άντερλεχτ πρότεινε τον Βράνιες και στην Ντινάμο Κιέβου

Μεταξύ των κλαμπ που πρότεινε η Άντερλεχτ τον Ογκνιέν Βράνιες φέρεται να είναι και η Ντινάμο Κιέβου, ομάδα που θα παίξει με τον Ολυμπιακό στους "32" του Europa League.

Σύμφωνα με το "dhnet.be" η Άντερλεχτ έχει κάνει άνοιγμα στην αγορά, προτείνοντας τον Ογκνιέν Βράνιες σε διάφορες ομάδες ανά την Ευρώπη με σκοπό να τον διώξει το γρηγορότερο. Ο έμπειρος στόπερ δεν πείθει με τις επιδόσεις του, τον βαραίνει το μέγα σκάνδαλο με την Γελένα Καρλέουσα και δεν τον χωνεύουν οι οπαδοί.

Ένα εκ των κλαμπ, λοιπόν, που φέρεται να προτάθηκε ο παίκτης είναι η Ντινάμο Κιέβου η οποία πρόκειται ν' αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στους "32" του Europa League και σε περίπτωση που προχωρήσει στην απόκτηση του Βόσνιου πριν από τις 31/1 (σ.σ. έχει αλλάξει ο σχετικός κανονισμός), τότε ο Βράνιες θα έχει πιθανότητες να συναντηθεί εκ νέου ως αντίπαλος με τους "ερυθρόλευκους".

Βέβαια, όλα αυτά βρίσκονται σε φιλολογικό επίπεδο μέχρι στιγμής, καθώς ο Βράνιες δεσμεύεται βάσει συμβολαίου μέχρι το 2022 με τους "μοβ". Παρότι οι Βέλγοι τον έχουν στείλει στη β' ομάδα να προπονείται δύσκολα θα τον άφηναν να φύγει σε... τιμή ευκαιρίας, αφού μόλις πριν από έξι μήνες πλήρωσαν την ΑΕΚ 3,5 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσουν.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ