ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η εξομολόγηση του Νεϊμάρ: "Υπερβάλλω, αλλά υποφέρω"

Brazil's Neymar reacts after his team was eliminated during the quarterfinal match between Brazil and Belgium at the 2018 soccer World Cup in the Kazan Arena, in Kazan, Russia, Friday, July 6, 2018. (AP Photo/Francisco Seco)
Νεϊμάρ AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Ο Νεϊμάρ μέσω διαφημιστικού μηνύματος πήρε θέση για τις υπερβολικές του αντιδράσεις μετά από μαρκαρίσματα. Παραδέχτηκε ότι πολλές φορές κάνει θέατρο, αλλά δικαιολόγησε τον εαυτό του. (VIDEO)

Έντονη κριτική ασκήθηκε στον Νεϊμάρ για τον τρόπο που αντιδρούσε στα μαρκαρίσματα που του έγιναν στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας. Ο Βραζιλιάνος πολλές φορές ήταν υπερβολικός, κάτι που ο ίδιος παραδέχτηκε μέσω διαφημιστικού μηνύματος.

Ο επιθετικός της Παρί Σεν-Ζερμέν δικαιολόγησε τον εαυτό του, λέγοντας ότι υποφέρει στον αγωνιστικό χώρο. Ο 26χρονος, ακόμα, σχολίασε την κριτική που δέχεται, αλλά και το γεγονός ότι αρκετές φορές δεν μιλάει στον Τύπο μετά τους αγώνες. Διαβάστε όσα είπε:

"Μπορεί να θεωρείτε πως υπερβάλλω και πράγματι κάποιες φορές το κάνω. Ποια είναι όμως η αλήθεια; Υποφέρω στον αγωνιστικό χώρο. Δεν έχετε ιδέα τι κάνω έξω από αυτόν. Όταν φεύγω από το γήπεδο χωρίς να μιλάω στον Τύπο, δεν είναι επειδή θέλω μόνο να κερδίζω, είναι γιατί δεν έχω μάθει να σας απογοητεύω. Όταν δείχνω αγενής, δεν είναι επειδή είμαι κακομαθημένος, αλλά γιατί δεν έχω μάθει να διαχειρίζομαι το θυμό μου. Είμαι ακόμα ένα αγόρι. Κάποιες φορές αυτό το στυλ γοητεύει τον κόσμο και κάποιες άλλες τον ενοχλεί.

Παλεύω να κρατήσω αυτό το αγόρι ζωντανό μέσα μου. Μέσα μου, όχι στο γήπεδο. Μπορεί να νομίζετε ότι έπεσα πολύ στο χορτάρι, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν έπεφτα, αλλά κατέρρευσα. Αυτό πονά πολύ περισσότερο από ένα χτύπημα στον χειρουργημένο μου αστράγαλο. Χρειάστηκε καιρός για να αποδεχτώ την κριτική.

Πέρασα καιρό κοιτώντας στον καθρέφτη για να γίνω ένας νέος άνδρας. Τώρα είμαι εδώ, με την καρδιά μου ανοιχτή. Έπεσα, αλλά μόνο όποιος πέφτει μπορεί να σταθεί. Μπορείτε να συνεχίσετε να μου πετάτε πέτρες ή να τις πετάξετε στην άκρη και να με βοηθήσετε να σταθώ στα πόδια μου. Διότι όταν σηκωθώ, όλη η Βραζιλία θα σηκωθεί μαζί μου".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ