ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Φροζινόνε πάει να πάρει "πακέτο" από την Μπενφίκα Σάμαρη και Φερέιρα!

Benficas Andreas Samaris fights for the ball against Zenit's Artyom Dzyuba during a Champions League Round of 16 first leg soccer match between Benfica and Zenit at Benfica's Luz stadium in Lisbon, Portugal, Tuesday, Feb. 16, 2016. (AP Photo/Armando Franca)
Benficas Andreas Samaris fights for the ball against Zenit's Artyom Dzyuba during a Champions League Round of 16 first leg soccer match between Benfica and Zenit at Benfica's Luz stadium in Lisbon, Portugal, Tuesday, Feb. 16, 2016. (AP Photo/Armando Franca) AP PHOTO/ARMANDO FRANCA

Η Φροζινόνε προσπαθεί να δυναμώσει το ρόστερ της για να αυξήσει τις ελπίδες παραμονής της στη Serie A και για το λόγο αυτό ρίχνει δίχτυα στην Πορτογαλία, για να πάρει τους Σάμαρη και Φερέιρα από την Μπενφίκα!

Το φινάλε του πρώτου γύρου στο Καμπιονάτο βρήκε την Φροζινόνε να συγκεντρώνει μόλις 10 βαθμούς σε 19 αγωνιστικές και να χρειάζεται να ανέβει ένα βουνό από εδώ και πέρα για να κρατηθεί στην κορυφαία κατηγορία, όμως αυτό δεν πτοεί τους ανθρώπους της ιταλικής ομάδας.

Θέλουν να εξαντλήσουν τα περιθώρια που έχουν να αποφύγουν τον υποβιβασμό στη Serie B και για το λόγο αυτό επιθυμούν να κινηθούν δυναμικά ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος (20/1), με τον δημοσιογράφο Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο να αποκαλύπτει πως σχεδιάζουν χτύπημα στην Πορτογαλία.

Συγκεκριμένα στην Μπενφίκα, με τους παράγοντες της Φροζινόνε να έχουν βάλει στό μάτι τόσο τον Αντρέα Σάμαρη που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι όσο και τον Φακούντο Φερέιρα που βρέθηκε για μεγάλο διάστημα στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού για την επιθετική του γραμμή.

"Ο δεύτερος γύρος θα είναι πολύ έντονος για την Φροζινόνε, που θα πρέπει να κάνει τα πάντα εντός γηπέδου για να ελπίζει σε σωτηρία. Θα χρειαστεί όμως και μία μεταγραφική ώθηση.

Μετά τις πρώτες επαφές για να πείσει τον Σάμαρη ο σύλλογος πετάει άμεσα στην Πορτογαλία. Θα το κάνει με τον άνθρωπο που χειρίζεται τα μεταγραφικά ζητήματα, τον Στέφανο Καποζούκα, που ετοιμάζεται για να πραγματοποιήσει διπλό χτύπημα στο σπίτι της Μπενφίκα.

Όχι μόνο παίρνοντας τον 29χρονο μέσο που οδεύει προς τη λήξη του συμβολαίο του στο τέλος της σεζόν. Η Φροζινόνε θέλει να αρπάξει και τον 27χρονο Φακούντο Φερέιρα, που μέχρι στιγμής έχει παίξει μόλις 522' λεπτά τη φετινή σεζόν", αναφέρει χαρακτηριστικά ο Ντι Μάρτζιο.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ