ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ιντριγκαδόρικη photo Μπενζεμά - Νεϊμάρ

Η ιντριγκαδόρικη photo Μπενζεμά - Νεϊμάρ

Μπενζεμά και Νεϊμάρ φωτογραφίζονται μαζί και ιντριγκάρουν τον ποδοσφαιρικό κόσμο, αφού οι φήμες περί αποχώρησης του Βραζιλιάνου από την Παρί Σεν Ζερμέν έχουν φουντώσει τις τελευταίες ημέρες.

Θέλοντας και μη, Καρίμ Μπενζεμά και Νεϊμάρ "παίζουν" με το μυαλό της ποδοσφαιρικής κοινωνίας, έπειτα από την απόφαση του δεύτερου να "ανεβάσει" κοινή τους φωτογραφία.

Τις τελευταίες ημέρες, λοιπόν, σε Γαλλία και Ισπανία πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ ν' αποχωρεί από την Παρί Σεν Ζερμέν και να ενδιαφέρει την Ρεάλ Μαδρίτης, όπως και την Μπαρτσελόνα. Βέβαια, το να απλώσει μία ομάδα 300.000.000 ευρώ που θέλουν οι Άραβες για ν' αφήσουν τον Νέι να φύγει είναι πάρα πολλά και η αποχώρησή του μέχρι στιγμής φαντάζει δύσκολη.

Το post του Μπενζεμά κατά πάσα πιθανότητα δεν λέει κάτι για το μέλλον, ωστόσο ήταν αρκετό για να αρχίσουν τα σενάρια συνωμοσίας. Επίσης, ο Γαλλοαλγερινός στη λεζάντα της ιντριγκαδορικής photo έχει αρκεστεί μονάχα να γράψει τα παρακάτω: " Nueve / NeyNey". Υποθέτουμε πως το "nueve" που σημαίνει "εννέα" ο Καρίμ το έχει γράψει για τον εαυτό του, επειδή αυτό είναι το νούμερο που φορά στην Ρεάλ Μαδρίτης και το "NeyNey" προκύπτει από τ' όνομα του Νεϊμάρ.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ