ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Σαχτάρ στα Σπάτα

Shakhtar Donetsk players celebrate after winning the UEFA Cup final soccer match against Werder Bremen at the Sukru Saracoglu Stadium in Istanbul, Turkey, Wednesday May 20, 2009.  Shakhtar Donetsk won 2-1. (AP Photo/Efrem Lukatsky)
Shakhtar Donetsk players celebrate after winning the UEFA Cup final soccer match against Werder Bremen at the Sukru Saracoglu Stadium in Istanbul, Turkey, Wednesday May 20, 2009. Shakhtar Donetsk won 2-1. (AP Photo/Efrem Lukatsky) AP

Στα Σπάτα αναμένεται την Πέμπτη (18/4) συνεργείο από το κανάλι της Σαχτάρ. Ο σκοπός του ταξιδιού των Ουκρανών στη χώρα μας είναι να συναντηθούν με τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι για τα 10 χρόνια από την κατάκτηση του Κυπέλλου UEFA.

Στα Σπάτα αναμένεται την Πέμπτη (18/4) συνεργείο από το κανάλι της Σαχτάρ. Το κλαμπ γιορταζει φέτος 10 χρόνια από την κατάκτηση του Κυπέλλου UEFA, κόντρα στην Βέρντερ και όλο αυτό το διάστημα δουλεύει ειδικά αφιερώματα για την κορυφαία στιγμή της ευρωπαϊκής ιστορίας της ομάδας.

Ο σκοπός του ταξιδιού των Ουκρανών στη χώρα μας είναι να συναντηθούν με τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι. Θα γίνει ειδικό αφιέρωμα στον αμυντικό της ΑΕΚ, καθώς ήταν βασικός στον τελικό, για τη ζωή του στην Αθήνα αλλά και τις στιγμές που έζησε κατά την κατάκτηση του τροπαίου με την πολλάκις πρωταθλήτρια Ουκρανίας.

Επίσης, ο "Τσίγκρι" κλήθηκε από τους διοικούντες την ομάδα να αγωνιστεί σε επετειακό φιλικό που θα γίνει το καλοκαίρι στο πλαίσιο της επετείου που προαναφέραμε.

AP Photo/Efrem Lukatsky

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ