ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η σύζυγος του Ντι Μαρία δεν έχει ακόμα ξεπεράσει τον εφιάλτη του Μάντσεστερ

Η σύζυγος του Ντι Μαρία δεν έχει ακόμα ξεπεράσει τον εφιάλτη του Μάντσεστερ

Άνχελ Ντι Μαρία και Γιουνάιτεντ δεν κόλλησαν ποτέ και αιτία είναι η πόλη του Μάντσεστερ, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή της η σύζυγος του Αργεντινού φορ.

Η περυσινή κόντρα της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφερε τον Άνχελ Ντι Μαρία αντιμέτωπο με το παρελθόν του και έδωσε στους περισσότερους να καταλάβουν πως ο Αργεντινός φορ δεν πέρασε καλά στον μόλις έναν χρόνο παρουσίας του στο "Ολντ Τράφορντ" και πως κουβαλάει τις χειρότερες δυνατές αναμνήσεις.

Για όσους είχαν και την παραμικρή αμφιβολία αναφορικά με τη σχέση οργής του παίκτη με τους κόκκινους διαβόλους, ήρθε η σύζυγός του να μας κάνει όλους σοφότερους, αφού μέσω τηλεοπτικής συνέντευξής της μίλησε για το πολύ άσχημο διάστημα που πέρασε στο Μάντσεστερ πριν μερικά χρόνια.

"Παρακαλούσα τον Άνχελ, οποιοδήποτε μέρος εκτός της Αγγλίας. Και έναν χρόνο μετά, ήμασταν στο Μάντσεστερ. Σκ@τ@", είπε η Χορχελίνα Καρδόσο μιλώντας στο ισπανικό σόου "Los Angeles de la Manana", αναφερόμενη στη μετακίνηση του συζύγου της από την Ρεάλ Μαδρίτης στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι του 2014 έναντι σχεδόν 60.000.000 λιρών.

Όταν ρωτήθηκε για το τι ήταν αυτό ακριβώς που δεν της άρεσε στο Μάντσεστερ, θέλησε να γίνει πιο συγκεκριμένη, μιλώντας με ακόμα χειρότερα λόγια για την πόλη του αγγλικού Βορρά. "Δεν μου άρεσε τίποτα απολύτως σε αυτό το μέρος. Οι άνθρωποι ήταν όλοι κοκκαλιάρηδες, νοικοκυρεμένοι και περίεργοι.

Η σύζυγος του Ντι Μαρία δεν έχει ακόμα ξεπεράσει τον εφιάλτη του Μάντσεστερ
AP PHOTO/JON SUPER

Περπατάς και δεν ξέρεις αν θα σε σκοτώσουν ή όχι", δήλωσε μεταξύ άλλων ενώ δεν ξέχασε και την απόπειρα διάρρηξης που έγινε στο σπίτι τους το 2015 και η οποία τους υποχρέωσε να μετακομίσουν σε ξενοδοχείο λίγο πριν εγκαταλείψουν οριστικά το Μάντσεστερ.

"Το φαγητό είναι αηδιαστικό. Τα κορίτσια χρησιμοποιούν όλα make up, είναι σαν κούκλες", πρόσθεσε.

Όσο για το πόσο επηρέαζε όλο αυτό το κλίμα τον Ντι Μαρία, οι αριθμοί είναι αδιάψευστος μάρτυρας. Και αυτό γιατί αν και άρχισε δυναμικά παίρνοντας το βραβείο για τον καλύτερο παίκτη στην Premier League για τον Σεπτέμβριο του 2014, στη συνέχεια έπεσε η απόδοσή του και το φινάλε της σεζόν τον βρήκε να μετράει 4 γκολ σε 32 ματς και μηδέν τρόπαια.

Κάπως έτσι ήρθε τον Αύγουστο το 2015 το πέρασμά του στην Παρί Σεν Ζερμέν έναντι σχεδόν 45.000.000 λιρών, με τον Αργεντινό να έχει να επιδείξει την τελευταία πενταετία 80 τέρματα σε 217 παιχνίδια με τους Παριζιάνους και εννέα τρόπαια, συμπεριλαμβανομένων τριών πρωταθλημάτων Γαλλίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ