ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ιμπραχίμοβιτς: Η αφιέρωση στον άνθρωπο που του έσωσε την καριέρα

Ιμπραχίμοβιτς: Η αφιέρωση στον άνθρωπο που του έσωσε την καριέρα

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει ξανά δημόσια τον γιατρό που του έσωσε την καριέρα και του επιτρέπει να αγωνίζεται ακόμα.

Τα ξημέρωματα της 15ης Αυγούστου ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς πέτυχε δύο ακόμα τέρματα και οδήγησε τους LA Galaxy στη νίκη του Dallas με 2-0. Τη φετινή σεζόν ο μεγάλος Σουηδός επιθετικός μετρά ήδη 18 γκολ και τρεις ασίστ σε 20 εμφανίσεις και δείχνει πως το έχει ακόμα.

Τον ερχόμενο Οκτώβριο θα κλείσει τα 38 του και όλοι περίμεναν να είχε κόψει το ποδόσφαιρο.

Ο σοβαρός τραυματισμός του στις 20 Απριλίου του 2017 για πολλούς θα ήταν το τέλος της καριέρας του. Ο τραυματισμός του συνέβη στις καθυστερήσεις της κανονικής διάρκειας του αγώνα με την Άντερλεχτ για τα προημιτελικά του Europa League. Εκεί, γύρισε το γόνατό του σε πάτημα και έγινε αλλαγή, με τα μαντάτα στη συνέχεια να μην είναι καλά.

Ο Σουηδός στράικερ υπέστη ρήξη χιαστού στο δεξί γόνατο. Εκείνος όμως δεν το έβαλε κάτω και δικαιώθηκε. Ένας άνθρωπος που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην επιστροφή του στα γήπεδα ήταν ο Φρέντι Φου. Ο Κορεάτης χειρούργος θεωρείται ένας εκ των κορυφαίων στον κόσμο και το απέδειξε στην περίπτωση του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς.

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς τον έχει αποθεώσει πολλές φορές και το έκανε ξανά. "Όλοι έλεγαν ότι είχε τελειώσει, αλλά ο Dr Fu είπε όχι. Σε ευχαριστώ" ανέφερε το μήνυμα του Σουηδού επιθετικού το οποίο το συνόδευσε και από δύο φωτογραφίες τους.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ