ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ινσίνιε: "Μας πρόδωσε ο Σάρι"

Nice's Arnaud Souquet, left, and Napoli's Lorenzo Insigne fight for the ball during a Champions League playoff round, second leg soccer match between Nice and Napoli in Nice, France, Tuesday, Aug. 22, 2017. (AP Photo/Claude Paris)
Nice's Arnaud Souquet, left, and Napoli's Lorenzo Insigne fight for the ball during a Champions League playoff round, second leg soccer match between Nice and Napoli in Nice, France, Tuesday, Aug. 22, 2017. (AP Photo/Claude Paris) AP PHOTO/CLAUDE PARIS

O Λορέντσο Ινσίνιε εμφανίστηκε ενοχλημένος, ως Ναπολιτάνος, από την απόφαση του Μαουρίτσιο Σάρι να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τη Γιουβέντους, τονίζοντας πως αισθάνεται προδομένος.

Η απόφαση του Μαουρίτσιο Σάρι να αποδεχθεί την πρόταση της Γιουβέντους και να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των πρωταθλητών Ιταλίας προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στη Νάπολι, αφού είναι γνωστή η έχθρα μεταξύ των δύο συλλόγων.

Ο 59χρονος τεχνικός αποτελεί πλέον "persona non grata" για τους οπαδούς της Νάπολι, αλλά απ' ό,τι φαίνεται και για τους πρώην παίκτες του. Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του αρχηγού της Νάπολι, Λορέντσο Ινσίνιε, ο οποίος εμφανίστηκε ενοχλημένος, ως Ναπολιτάνος, από την απόφαση του Σάρι, τονίζοντας πως νιώθει προδομένος.

"Το είπα και θα το ξαναπώ. Για εμάς τους Ναπολιτάνος, αυτό που έκανε ο Σάρι είναι προδοσία. Και θα είναι για πάντα. Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε και να προσπαθήσουμε να τον κερδίσουμε με κάθε κόστος. Τώρα που πήγα στη Γιούβε, δεν θέλω να μιλάω γι' αυτόν πια", δήλωσε χαρακτηριστικά ο αρχηγός των "παρτενοπέι".

Photo Credits: AP Photo/Claude Paris

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μανωλάς: "Προσωπικός ο λόγος που έφυγα από τη Ρόμα"
Γιουβέντους: Υπεροπλία που προκαλεί τρόμο και Sarriball
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ