ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ίντερ: Η σπόντα της Γουάντα Νάρα για τα γκολ του Λουκακού

Ίντερ: Η σπόντα της Γουάντα Νάρα για τα γκολ του Λουκακού

Ο Ρομελού Λουκακού έφτασε τα 12 γκολ στην Serie A σε 17 αγωνιστικές όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για να εντυπωσιάσει την Γουάντα Νάρα που πέταξε σπόντα για τον Βέλγο μέσω τηλεοπτικής εκπομπής.

Η φετινή σεζόν είναι μέχρι στιγμής ονειρική για τον Ρομελού Λουκακού, όχι μόνο γιατί διεκδικεί με την Ίντερ το σκουντέτο από την Γιουβέντους επί ίσοις όροις, αλλά και επειδή ο ίδιος έχει αφήσει πίσω την άσχημη περυσινή σεζόν με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετρώντας 12 γκολ στις 17 πρώτες αγωνιστικές της Serie A.

Τον ίδιο αριθμό γκολ είχε σημειώσει όλη την περασμένη σεζόν σε 32 παιχνίδια του με τους κόκκινους διαβόλους, με την Γουάντα Νάρα να έρχεται όμως να κατευνάσει τον ενθουσιασμό του κόσμου, θυμίζοντας πως έχει ακόμα πολύ δρόμο για να φτάσει τον προκάτοχό του με τη φανέλα με το Νο 9, Μάουρο Ικάρντι.

"Θα ήταν ωραίο να τον δούμε να εμφανίζεται στους μεγάλους αγώνες. Στο Champions League δεν σκόραρε και τώρα θα υποχρεωθεί να δει τη συνέχεια της διοργάνωσης από την τηλεόραση.

Το προηγούμενο Νο 9 της Ίντερ πέτυχε 150 γκολ", ήταν το σχόλιο της Νάρα, θέλοντας προφανώς να στηρίξει τον σύζυγό της, Μάουρο Ικάρντι, που τη φετινή σεζόν αγωνίζεται στην Παρί Σεν Ζερμέρν με τη μορφή δανεισμού από τους νερατζούρι.

Το εντυπωσιακό είναι πως αν και ο Αντόνιο Κόντε ήταν εκείνος που έδειξε ουσιαστικά την πόρτα της εξόδου στον Ικάρντι για να πάρει στο Μεάτσα τον Λουκακού, το έτερον ήμισυ του Αργεντινού φορ δεν είχε πρόβλημα να εκθειάσει τον Ιταλό προπονητή για τη συμβολή του στην άνοδο των Μιλανέζων.

"Η πραγματική έξτρα αξία στην Ίντερ είναι ο Κόντε. Κάνει πραγματικά τη διαφορά. Έχει παίξει μόλις τρεις σεζόν με το κέντρο που ζήτησε στην αρχή της σεζόν.

Ο κόσμος πάντως αλλάζει συνεχώς γνώμη για τους άλλους. Ο Λουκακού δέχτηκε κριτική μετά τον αποκλεισμό της Ίντερ από το Champions League και τώρα του συμπεριφέρονται ως φαινόμενο".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ